Rohkema info nägemiseks:

VENTFIN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset ja usaldusväärset ventilatsiooni- ja küttesüsteemide paigaldust ning hooldust, tagades klientidele optimaalse siseõhukvaliteedi ja energiatõhusa toimimise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on sügavad teadmised ja oskused HVAC-süsteemide, terrassiehituse ja pisiremonditööde valdkonnas. Oleme pühendunud klientide vajaduste täitmisele ning pakume alati professionaalset ja usaldusväärset teenust.

Kui otsite kogemustega ja usaldusväärset partnerit, kes suudab teie kütte-, ventilatsiooni- ja jahutussüsteemidega seotud vajadused täita, siis Ventfin Oü on teie jaoks õige valik. Meie ettevõte pakub mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad nii LVI-asjade paigaldust ja hooldust kui ka terrassiehitust ning pisiremonditöid.

Ventfin Oü-l on pikk ajalugu ja kogemus LVI-asjade valdkonnas. Meie tiim koosneb ainult parimatest spetsialistidest, kellel on põhjalikud teadmised ja oskused, et tagada teie projektidele kvaliteetsed ja usaldusväärsed lahendused. Meie eesmärk on alati pakkuda tipptasemel teenuseid ja tagada klientide täielik rahulolu.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

Oleme spetsialiseerunud kütte-, ventilatsiooni- ja jahutussüsteemide paigaldamisele ja hooldamisele. Meie kogenud meeskond suudab lahendada igasuguseid väljakutseid, olgu need siis lihtsad paigaldustööd või keerukad süsteemide ümberkorraldused.

Lisaks tavapärastele LVI-töödele teostame ka spetsialiseeritud eritöid. Nõudlikud tõstetööd, ventilatsioonisüsteemide paigaldamine laboritesse või muud keerukad ülesanded on meie jaoks igapäevane töö.

Pakume professionaalset terrassiehituse teenust, mis võimaldab teil luua unikaalse ja funktsionaalse väliterrassi. Meie eksperdid aitavad teil kujundada ja ehitada terrassi vastavalt teie soovidele ja vajadustele.

Lisaks suurematele projektidele teostame ka erinevaid pisiremonditöid. Olgu selleks siis torustikuprobleemide lahendamine, väiksematele remonditöödele abistamine või muude kodu või ärihoone hooldusvajaduste täitmine, oleme alati valmis aitama.

Meie eesmärk on pakkuda igale kliendile parimat võimalikku lahendust, mis vastaks nende individuaalsetele vajadustele ja eelarvele. Oleme paindlikud ja kohandame oma teenuseid vastavalt klientide soovidele, tagades samal ajal tipptasemel tulemused.

Kui olete otsimas professionaalset ja usaldusväärset partnerit LVI-asjade, terrassiehituse või pisiremonditööde valdkonnas, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Ventfin Oü meeskond on alati valmis aitama ja leidma teie projektile parima lahenduse.

Võtke meiega ühendust juba täna ja laseme oma kogemustel teie jaoks tööle asuda!

UURI LISAKS

VENTFIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli K.

Olen äärmiselt rahul Ventfin Oü teenustega. Sujuv suhtlus ja kvaliteetne töö.

- Heiki H.

Väga professionaalne ja sõbralik meeskond. Soovitan kindlasti!

- Maarika M.

Tõeliselt meeldiv kogemus. Töö tehti kiirelt ja tulemus oli suurepärane.

Konditsioneer - mida sa peaksid teadma?

Soojad suveilmad toovad endaga kaasa vajaduse tõhusate ja mugavate sisekliima lahenduste järele. Kaasaegsed konditsioneerid on saavutanud suurepärase tasakaalu energiatõhususe, mugavuse ja funktsionaalsuse vahel, luues ideaalse keskkonna nii kodudes kui ka kontorites. Ventfin OÜ kütte, ventilatsiooni ja konditsioneerimise ettevõte on end pühendanud just nende aspektide ühendamisele, pakkudes klientidele individuaalseid ja tõhusaid konditsioneerimislahendusi. Kaasaegsete konditsioneeride kujundamisel on suur rõhk pandud energiatõhususele ja keskkonnasõbralikkusele. Uuenduslikud tehnoloogiad

Dropdown

kõik artiklid

Pisiremonditööd: Väikesed muudatused, suur mõju

Kodu või ärihoone renoveerimine või uuendamine võib tunduda suure ja kallis ettevõtmisena. Ent kas teadsid, et sageli on väikesed remonditööd need, mis suudavad
ssb.ee
Kodu või ärihoone renoveerimine või uuendamine võib tunduda suure ja kallis ettevõtmisena. Ent kas teadsid, et sageli on väikesed remonditööd need, mis suudavad kõige olulisemalt muuta sinu elukeskkonna väljanägemist ja mugavust? Selles artiklis uurime lähemalt, kuidas pisiremonditööd, nagu torustikuprobleemide lahendamine ja seinapragude korrigeerimine, võivad olla just need väikesed muudatused, mis toovad suurimat mõju. Tihti alahinnatakse torustikuprobleemide mõju kodu või ärihoone igapäevaelule. Kuid lekkiv kraan või ummistunud toru võib tekitada suurt ebamugavust ning viia tarbetute

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.