Rohkema info nägemiseks:

INVERTER HEAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1336; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta INVERTER HEAT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

INVERTER HEAT OÜ-s usume, et teie kodu või kontori mugavus ei tohiks jääda juhuse hooleks. Seetõttu oleme pühendunud erakordsete küte- ja kliimaseadmete lahenduste pakkumisele, mis peavad vastu ajale ja ilmastikule. Meie missioon on lihtne: Oleme spetsialiseerunud tipptasemel küte- ja kliimaseadmete müügile ja paigaldusele. Kvaliteedi, efektiivsuse ja usaldusväärsuse keskmes tagame, et te kogeksite soojust talvel, jahedust suvel!

Meie tootevalik on hoolikalt valitud, et rahuldada meie klientide mitmekülgseid vajadusi. Olenemata sellest, kas otsite vastupidavat küttesüsteemi külma talve üleelamiseks või stiilset kliimaseadet suvise kuumusega toimetulekuks, on meil teile sobiv lahendus. Meie ekspertide meeskond on kursis viimaste tehnoloogiatega ja on pühendunud teile probleemivaba paigalduskogemuse pakkumisele.

Mõistes, et iga ruum on ainulaadne, pakume personaalseid konsultatsioone, et tuvastada teie konkreetsetele nõudmistele kõige sobivamad seadmed. Meie pühendumus tipptasemele ei lõpe müügiga; pakume jätkuvat tuge ja hooldust, et tagada teie süsteemide aastaringne tippsooritus.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on valinud INVERTER HEAT OÜ oma küte- ja kliimaseadmete vajaduste rahuldamiseks. Omaks võtke mugavuse ja mugavusliku eluviisi meie tipptasemel toodete ja teenustega. Lubage meil aidata teil teha õige investeering oma mugavusse juba täna!

Kontakt 

+372 5853 6686

INVERTER HEAT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Ületas ootused. Tänud meeldiva kogemuse eest!

- Jaan

Professionaalne ja sõbralik teenindus.

- Mark

Tipptase! Klienditeenindus on suurepärane!

Kuidas teada, millal oleks vajalik soetada uus küttesüsteem?

Kodude või ettevõtete omanikuna on teie ruumi mugavuse tagamine ülioluline, eriti külmematel kuudel. Usaldusväärne küttesüsteem ei ole mitte ainult luksus, vaid vajadus. Siiski, nagu kõik mehaanilised süsteemid, on ka kütteüksustel piiratud eluiga ja efektiivsus võib aja jooksul halveneda. Uue küttesüsteemi vajaduse märkide äratundmine võib teid säästa ebamugavustest, kõrgetest energiakuludest ja potentsiaalsetest ohutusriskidest. Küttesüsteemi efektiivsuse mõistmine Tavaliselt võib hästi hooldatud küttesüsteem kesta 15 kuni 20 aastat. Siiski võivad mitmed tegurid, nagu paigalduse kvaliteet,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas maksimeerida kliimaseadmete efektiivsust?

Kliimaseadme efektiivsus, mida mõõdetakse hooajalise energiatõhususe suhtarvuga (SEER), näitab, kui palju jahutust süsteem iga tarbitud energiaühiku kohta pakub
ssb.ee
Kliimaseadme efektiivsus, mida mõõdetakse hooajalise energiatõhususe suhtarvuga (SEER), näitab, kui palju jahutust süsteem iga tarbitud energiaühiku kohta pakub. Mida kõrgem on SEER reiting, seda efektiivsem on kliimaseade. Kliimaseadme efektiivsuse maksimeerimine on oluline energia tarbimise vähendamiseks, kommunaalkulude alandamiseks ja süsteemi eluea pikendamiseks. See aitab kaasa ka väiksemale süsinikujalajäljele, mis on kooskõlas meie klientide keskkonnaväärtustega. Oma kliimaseadme optimeerimine Regulaarne hooldus, sealhulgas õhufiltrite puhastamine või vahetamine, külmaaine taseme

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.