Rohkema info nägemiseks:

RAKSEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume kohandatud ventilatsioonisüsteemide planeerimisel ja paigaldamisel, tagamaks optimaalset õhukvaliteeti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast RAKSEK OÜ-sse, kus teie hingatav õhk on meie prioriteet. Meie missioon on lihtne, kuid elutähtis: Meie erialaks on terviklikud ventilatsioonilahendused planeerimisest paigalduseni. Kvaliteedi ja efektiivsuse kompromissitu pühendumusega tagame, et iga teie hingetõmme on turvalises, puhtas ja mugavas keskkonnas.

Meie teekond algas visiooniga muuta siseõhu kvaliteeti kodudes ja ettevõtetes. Mõistame, et tervisliku ruumi olemus on hea ventilatsioon, mistõttu on meie ekspertide meeskond pühendunud tipptasemel ventilatsioonisüsteemide planeerimisele ja ventilatsioonitorustike paigaldamisele. Me ei peatu siin; meie teenused hõlmavad ka ventilaatorite ja filtrite paigaldamist, tagades, et teie hingatav õhk on saasteainete ja allergeenide vaba.

RAKSEK OÜ-s usume terviklikku lähenemisse õhukvaliteedile. Seetõttu pakume õhutöötlussüsteemide integreerimist ja automaatika- ja juhtimissüsteemide paigaldamist, andes teile täieliku kontrolli oma keskkonna üle. Meie tipptasemel lahendused on kavandatud olema õmblusteta ja kasutajasõbralikud, võimaldades teie sisekliima hõlpsat haldamist.

Meie asjatundlikkus hõlmab ka korstnate ja ventilatsioonikorstnate ehitust ning õhutöötlussüsteemide ja soojusvahetite lisamist. Oleme innovatsiooni esirinnas, pidevalt uuendades oma meetodeid ja tehnoloogiaid, et tagada kõige tõhusamate ja efektiivsemate lahenduste pakkumine.

RAKSEK OÜ-ga valite partneri, kes seisab teie kõrval igal sammul. Esimesest konsultatsioonist kuni lõpliku paigalduseni oleme pühendunud tipptasemele. Meie meeskond töötab teiega tihedalt koos, et kohandada lahendusi, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele, tagades, et teie investeering puhtasse õhku tasub end ära parema tervise, mugavuse ja heaolu näol.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on teinud ülemineku paremale õhukvaliteedile. Hinga vabalt meie ekspertventilatsiooniga! Võtke meiega ühendust juba täna, et saada rohkem teavet selle kohta, kuidas me saame aidata teil saavutada täiuslikku siseatmosfääri.

RAKSEK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu V.

Kiire ja asjatundlik teenindus.

- Taavi R.

Nende ventilatsioonilahendus muutis meie elu mugavamaks.

- Andres L.

Tänan meeldiva kogemuse eest. Ventilatsioonisüsteem toimib suurepäraselt, teenindus oli viisakas ja professionaalne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 märki sellest, et teie hoone vajab uut ventilatsioonisüsteemi

On oluline tagada, et teie hoones oleks korralik ventilatsioonisüsteem, et säilitada tervislik ja mugav keskkond. Siiski on oluline ära tunda, millal teie praegune süsteem ei ole enam piisav hoone kasutajate heaolu ja hoone struktuurse terviklikkuse tagamiseks. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et teie hoone võib vajada uut ventilatsioonisüsteemi. Püsivad lõhnad ja seisev õhk Ruumiõhu kvaliteet on oluline tegur meeldiva keskkonna loomisel. Korralikult toimiv ventilatsioonisüsteem peaks tõhusalt eemaldama lõhnad ja saasteained, pakkudes värske õhku hoone kasutajatele. Püsivad lõhnad

Dropdown

kõik artiklid

Regulaarse ventilatsioonihoolduse tähtsus

Ventilatsioonisüsteemid on siseruumide tervise ja mugavuse seisukohalt hädavajalikud, tagades värske õhu ringluse ja eemaldades seisva, saastunud õhu. Need on e
ssb.ee
Ventilatsioonisüsteemid on siseruumide tervise ja mugavuse seisukohalt hädavajalikud, tagades värske õhu ringluse ja eemaldades seisva, saastunud õhu. Need on eriti olulised linnapiirkondades, kus õhukvaliteet võib olla suurema saastatuse tõttu halvem. Regulaarne ventilatsioonisüsteemide hooldus on hädavajalik, et tagada nende tõhus ja efektiivne töö. Hoolduse eiramine võib põhjustada halba õhukvaliteeti, suurenenud energiakasutust ja suuremaid kulusid seadmete rikete tõttu. Regulaarse ventilatsioonihoolduse eelised Regulaarne hooldus tagab saasteainete ja allergeenide eemaldamise, pakkudes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.