Rohkema info nägemiseks:

RESOURCERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 85; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RESOURCERY OÜ kohta arvamuslugu!"

RESOURCERY OÜ hetkeolukord

Juba 85 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Resourcery OÜ põhitegevuseks ettevõtte investeeringute juhtimine ja uute investeerimisvõimaluste otsimine. PlanB Labs OÜ osade müügist Kahoot’ile laekus 4. osamakse ja sellega on tehing lõpetatud ning saadud vahendid suunatakse investeeringutesse 2023. aastal.

Olulisemad aruandeperioodi sündmused

Kapitali laekumine:

Vastavalt lepingule Kahoot’ga lõppes 2-aastane ostu-müügiperiood ja 4. osamakse laekus 2023. aasta I kvartalis. Kahoot pakkus makseid rahas, varem kokkulepitud 70/30 osade ja raha vahekorra asemel. Pakkumine aktsepteeriti ning see andis ettevõttele täiendavaid vabasid vahendeid ning asenduskulu vähenemise.

Investeeringud:

Jätkus mandaatleping Šveitsis asuva investeerimisnõustamis ettevõtte Human Edge Technologyga, et anda nõu aktiivselt juhitud portfelli osas, mis koosneb: 1. EUR-põhine konservatiivne portfell, millel on rohkem fikseeritud tulumääraga varasid (750 000 €), 2. EUR-põhine kasvuportfell, mis sisaldab rohkem aktsiavarasid(750 000 €) 3. USD-põhine kasvuportfell, millel on rohkem aktsiainvesteeringuid (6 000 000 $).

Optimaalseks hajutamiseks on investeerimisvahenditeks börsil kaubeldavad ETF-id.

Ingelinvesteeringud:

Ettevõte on pidanud läbirääkimisi mitmete potentsiaalsete iduettevõtjatega Austrias, Hispaanias, Eestis ja Ungaris.

Mimon Technoligies Kft.:

Tütarettevõtte Mimon Technologies Kft eesmärgiks on investeeringute jagamine Ungari ettevõtetes. Esimene investeering 1 000 000 eurot tehti Convexity fondi. Ülejäänud kapital paigutatakse suletud investeerimisfondi, mida haldab Hold

Alapforgalmazo Zrt.. Kuni selleni hoitakse kapitali Ungari valituse võlakirjades ja madala riskiga fondides. Suletud fond hakkab aktiivselt investeerimisportfelli juhtima.

Turunduskonsultatsioon

Koostöö Appstore Optimization (ASO) teenuse osas PlanB labs OÜga lõppes. Ettevõtte otsib uusi koostööpartnereid üle maailma.

Dividendi maksmine:

Resourcery OÜ maksis ainuomanikule Dániel Farkasele dividende kahes osas: 2022. aasta aprillis 750 000 € ja detsembris 275 000€.

Ettevõtte aadressi muudatus:

Ettevõtte registreerimisaadressi muudeti - Tartumaa, Luunja Vald, Veibri Küla, Rüütli tn 4, 51007 asemel on see nüüd

F.Tuglase tn 19, Tartu, 51014

Juhatuse koosolekud:

Juhatus kogunes juulis, et arutada ja otsustada uusi investeerimisstrateegiaid. Investeerimisstrateegia, milles kokku lepiti, on segu passiivsest ja aktiivsest hallatud portfelli strateegiast.

Plaanid 2023. aastaks

Põhifookus: kapitali paigutamine

Kavatseme jätkata oma hajutatud investeerimisstrateegiat ja jaotada rahapositsioonid korrelatsioonita varaklassidesse.

Human Edge'i strateegiad on endiselt töös. Kavatseme Convexity's ja ettevõttes säilitada absoluutse tootluse strateegia, krediidipõhiseid strateegiaid rakendatakse nii Resourcery kui ka Mimoni Tehnoloogia kohe, kui kohalik reguleeriv asutus on fondi heaks kiitnud.

Investeerimisvõimaluste kaalumisel on jätkusuutlikkus ja eetika meie jaoks väga olulinsed ning me katsetame koos

Humaniga ESG-investeeringute vetes Edge'i EDGE fondi, mille algeraldis on 200 000 eurot, mida saab suurendada aasta pärast kuni 1 000 000 euroni. Peale selle kavatseb Resourcery jätkata investeeringuid Human Edge indeksfondides.

Krüptoinvsteeringud

Kavatseme portfelli veelgi hajutada, eraldades 100 000-200 000 eurot krüptovaluutadesse. Praegune eesmärk on järk- järgult üles ehitada 50/50% bitcoinide ja ethereumi portfell.

Ingelinvesteerimine

Arvestades ettevõtte omaniku Daniel Farkase start-up ettevõtluse kogemust, võib ettevõte kaaluda 2023. aastal 20 000–

RESOURCERY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.