Rohkema info nägemiseks:

COCKTAIL SPROUT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Cocktail Sprout on graafilise disaini ettevõte, mis on spetsialiseerunud restoranide ja baaride turundusmaterjalide loomisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tervikliku elamuse loomine algab pisikestest idee-idanemistest ning selles valdkonnas on meie ettevõte, Cocktail Sprout, oma nime vääriline. Oleme graafilise disaini ettevõte, kes on spetsialiseerunud restoranide ja baaride turundusmaterjalide loomisele, tuues esile iga kliendi ainulaadse iseloomu ja atmosfääri.

Cocktail Sprout ei ole lihtsalt disainifirma; oleme teie ettevõtte visuaalse identiteedi loojad. Alustades logodest, mis peegeldavad teie ettevõtte olemust, kuni menüüde ja tootedisainideni, anname teie brändile elava ja meeldejääva vormi. Oleme pühendunud tagama, et iga visuaalne element kajastaks teie ainulaadset stiili ja pakuks külastajatele unustamatut visuaalset elamust.

Me mõistame, et restorani või baari menüü on kui kunstiteos, mis peab peegeldama teie kulinaarse maailma mitmekesisust. Cocktail Sprout disainib mitmekülgseid ja atraktiivseid menüüsid, mis mitte ainult ei kajasta teie toitude mitmekesisust, vaid panevad ka külastajad tundma end oodatuna. Lisaks pakume individuaalselt kohandatud tootedisaini, mis tõstab esile teie parimaid pakkumisi.

Restoranide ja baaride konkurentsitihedas maailmas on oluline eristuda. Cocktail Sprout aitab teil luua kordumatu brändi, mis jääb külastajatele meelde. Alustame teie lugu jutustamisest läbi visuaalse keele ja lõpetame täpsete disainielementidega, mis tugevdavad teie koha staatust sihtkoha valikuna.

Cocktail Sprout meeskond on valmis aitama teil kujundada visuaalne identiteet, mis räägib teie loo. Olgu tegemist restorani avamisega või brändiuuendusega, võtke meiega ühendust ning leiame koos parima disainilahenduse, mis kajastab teie ettevõtte unikaalsust ja tõmbab ligi rohkem kliente.

Cocktail Sprout - Kus ideed idanevad ja brändid õitsevad!

TUTVU PORTFOOLIOGA

COCKTAIL SPROUT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Lihtne, kuid stiilne disain. Hindame nende professionaalsust ja tähelepanelikkust.

- Liis

Tõeliselt meeldib, kuidas meie bränd on esindatud. Tänud, Cocktail Sprout!

- Trevor

Nad suutsid meie identiteeti täpselt tabada. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuhu ulatub meie kogemus?

Cocktail Sprout on imetlusväärselt ühendanud kunsti ja äri, tuues esile mitmete restoranide ja brändide unikaalsuse oma mitmekülgse disaini kaudu. KoHo Restoran - Maitsekas Menüü: KoHo Restoranile loodud menüü kajastab mitte ainult maitsvaid roogasid, vaid ka kunstilist lähenemist disainile, pakkudes külastajatele visuaalset elamust, mis sümboliseerib restorani kvaliteeti. PUNCH Club HOW TO DRAWINGS - Joonistused, Mis Õpetavad Nautima Jooke: PUNCH Club\'i joogijoonistused mitte ainult ei kujunda brändi, vaid pakuvad ka lõbusat ja harivat kogemust, õpetades joogi valmistamise kunsti läbi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas käib unikaalsete brändide loomine?

Iga eduka ettevõtte südameks on tugev ja meeldejääv bränd. Selleks, et eristuda turul ja jätta kustumatu mälestus klientidele, on vajalik professionaalne ja läb
ssb.ee
Iga eduka ettevõtte südameks on tugev ja meeldejääv bränd. Selleks, et eristuda turul ja jätta kustumatu mälestus klientidele, on vajalik professionaalne ja läbimõeldud brändiloome. Cocktail Sprout, graafilise disaini ettevõte, on pühendunud aitama ettevõtetel luua brände, mis mitte ainult ei peegelda nende olemust, vaid räägivad ka inspireerivat lugu. Meie brändiloome protsess algab sügava arusaamisega kliendi visioonist ja väärtustest. Kogenud eksperdid viivad läbi põhjaliku analüüsi, mis hõlmab ettevõtte ajalugu, sihtgruppi ja konkurentsi. Seejärel keskendume loovusele, et kujundada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.