Rohkema info nägemiseks:

BALTIC MAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Avasta Baltic Mati mitmekesine tootevalik, kus ootavad sind elegantse disainiga kummist võrematid, luksuslikud porivaibad, stiilsed sissepääsumatid ning palju muud!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Baltic Mat-i, kus toome teie põrandakatete näol kummi vastupidavuse ja disaini elegantsi. Meie ettevõte sündis vajadusest luua peremajas turvaline, libisemiskindel pind ja on nüüdseks arenenud usaldusväärseks kummist võrgumattide, esikumattide ja eritellimusel trükitud porimattide pakkujaks üle Euroopa.

Alates meie loomisest 2020. aastal oleme pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele, mis ei täida ainult praktilist eesmärki, vaid suurendavad ka iga sissepääsu esteetilist veetlust. Meie teekond algas Viljandi väikelinnast, kus kohaliku pere igapäevaelust inspireeritud lihtne idee viis esimeste kummist võrgumattide tutvustamiseni, et pakkuda turvalist ja stabiilset jalgealust.

Meie valik on kasvanud, hõlmates erinevaid tooteid, mis sobivad nii eramajapidamistele kui ka suurtele asutustele nagu spaad. Alates vastupidavast Baltic võrguplaadist kuni eritellimusel trükitud porimattideni, mis tervitavad teie külalisi teie ainulaadse teksti või ettevõtte logoga, pakume lahendusi, mis tervitavad teie külalisi nii stiili kui turvalisusega.

Baltic Mat OÜ-s oleme uhked oma võime üle pakkuda tooteid, mis peavad vastu ajaproovile. Meie tööstusmatid on loodud vastu pidama rasketele kasutustingimustele, samas kui meie esikumatid pakuvad esimest kaitsejoont mustuse ja niiskuse vastu, hoides teie ruumid puhtad ja kutsuvad.

Kogege erinevust meie toodetega, kus kvaliteet kohtub innovatsiooniga. Esitage oma päring lihtsalt siin ja liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on valinud oma mativajaduste jaoks Baltic Mat OÜ. Omaks võtke ohutuse, vastupidavuse ja disaini segu meie erakordse tootevalikuga, mis on kohandatud teie eelistustele.

© 2023 Baltic Mat OÜ - Teie esimene samm puhtama, turvalisema ruumi suunas.

VEEBIPOOD

BALTIC MAT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks valida oma äri jaoks kohandatud sissepääsumatid

Kohandatud sissepääsumatid on spetsiaalsed põrandakatted, mis on mõeldud vastama ettevõtte konkreetsetele vajadustele. Erinevalt standardmattidest saab neid kohandada suuruse, värvi, disaini ja materjalide osas, et need vastaksid ettevõtte brändingule ja funktsionaalsetele nõuetele. Sissepääsumatid toimivad esimese kaitsejoonena mustuse, niiskuse ja prahti vastu, kaitstes sisepõrandaid ja tagades klientidele ja töötajatele puhta, ohutu sissepääsu. Bränding ja esmamulje Kohandatud sissepääsumatid võivad olla kaunistatud ettevõtte logoga, tervitussõnumitega või mis tahes kujundusega, mis

Dropdown

kõik artiklid

Tööstusmatide hooldamine - kuidas teha seda efektiivselt?

Tööstusmatid mängivad olulist rolli ohutuse, puhtuse ja isegi brändingu säilitamisel suure liiklusega keskkondades. Siiski, et tagada nende efektiivne toimimine
ssb.ee
Tööstusmatid mängivad olulist rolli ohutuse, puhtuse ja isegi brändingu säilitamisel suure liiklusega keskkondades. Siiski, et tagada nende efektiivne toimimine, on hädavajalik korralik hooldusrutiin. See juhend juhatab teid läbi parimate praktikate, et hoida oma tööstusmatte, pikendada nende eluiga ja maksimeerida nende väärtust. Tööstusmatide mõistmine Väsimusvastastest mattidest kuni sissepääsumattideni, iga tüüp teenib kindlat eesmärki ja nõuab hoolduses kohandatud lähenemist. On tähtis tuvastada, millist tüüpi matti omate, et rakendada õigeid hooldustehnikaid. Tööstusmatid on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.