Rohkema info nägemiseks:

YUNEXPRESS BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2378; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta YUNEXPRESS BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

YUNEXPRESS BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 2378 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

YunExpress Baltic OÜ loodi 2020 aasta augustis.

Ettevõte asutati logistika ekspedeerimis- ja lisandväärtusteenuste pakkumiseks Baltikumi regioonis osana YunExpressi ülemaailmsest logistikavõrgustikust. Töötleme suurel hulgal sissetulevaid e-kaubanduse pakke rahvusvahelistelt müüjatelt, ostame kohalikelt partneritelt teenuseid lao-, viimase miili kohaletoimetamise ja liiniveo teenuste jaoks. YunExpress Baltic OÜ eesmärk on ära kasutada kontserni ulatuslikku logistikavõrgustiku võimekust, pakkudes tõhusaid ja taskukohaseid piiriüleseid e-kaubanduse tarnelahendusi, andes kohalikele Baltikumi ettevõtetele võimaluse eksportida kaupu ülemereturgudele ning luues rohkem töövõimalusi, et panustada kohalikule kogukonnale positiivse sotsiaalse mõjuga.

Müügitulu jaotus Sisesta müügitulu jaotus

Tegevusala EMTAK kood Müügitulu (EUR) Müügitulu % Põhitegevusala

Muu posti- ja 53201 1408490 100.00% Jah kullerteenused

Ettevõttes töötas 2 inimest.

Suuremateks koostööpartneriteks on Hongkong Yunexpress Logistics Limited ja YunExpress Europe B.V ja suurimaks teenuseosutajaks on

Itella Estonia OÜ.

YunExpress Baltic OÜ emaettevõtjaks on YunExpress Holding B.V Hollandist.

Ettevõtte osakapital on 2500.00 eur.

YUNEXPRESS BALTIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.