Rohkema info nägemiseks:

VOKOS TRANSPORT COMPANY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud kiire ja mugava kaupade liigutamisele ning turvalise ja õigeaegse kohaletoimetamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on kogenud spetsialistidest koosnev tiim, kes pakub usaldusväärseid ja kvaliteetseid transpordilahendusi, tagades kiire kaupade liikumise ja õigeaegse kohaletoimetamise.

Vokos Transport Company OÜ on 2016. aastal Eesti kapitalil asutatud ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid veoste ekspedeerimise ja sõiduautode rendi valdkonnas. Meie peamine eesmärk on tagada parim kvaliteet ja klientide rahulolu igas valdkonnas, pakkudes usaldusväärseid ja professionaalseid lahendusi.

Kui otsite usaldusväärset ja tõhusat kaubaveoteenust, siis Vokos Transport Company on teie jaoks õige partner. Oleme spetsialiseerunud nii rahvusvahelistele kui ka riigisisestele kaubavedudele ning meie meeskond on kogenud ja pühendunud spetsialistidest koosnev, kes tagavad teie toidu ja tavakaupade kiire ja ohutu kohaletoimetamise parimate tingimustega. Olenemata sellest, kas vajate kaupade transporti linnasisestes piirkondades või kaugemates sihtkohtades, saate meie peale loota.

Üks meie rendipakkumistest, mis on eriti populaarne puhkusereisijate seas, on Hobby De Luxe 515 UHK 2020 karavan. See mugav ja kaasaegne karavan pakub kõike, mida vajate meeldejäävaks ja muretuks reisiks. Lisaks avarale interjöörile on karavani varustatud kõigi vajalike mugavustega, et tagada teile meeldiv ja kodune keskkond kaugel kodust.

Meil on hea meel pakkuda teile parimaid teenuseid ja võimalusi. Olgu teie vajadused seotud kaubaveo või sõiduki rendiga, meie professionaalne meeskond on alati valmis aitama!

Võtke meiega ühendust ning leiame koos teile sobiva ja kohandatud lahenduse!

kontakt

VOKOS TRANSPORT COMPANY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Väga professionaalne ja kiire riigisisene kaubavedu.

- Kadi K.

Vokos on meie esimene valik kaubavedudeks, pole kunagi pettunud.

- Maarja R.

Karavan oli täpselt see, mida me vajasime.

Super reisikogemus!

VOKOS TRANSPORT COMPANY OÜ tegevusaruanne 2022

Vokos Transport Company OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, asutati 31. augustil 2020. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimat võimalikku teenust.2022. aastal on Vokos Transport Company OÜ otsustanud keskenduda peamiselt kaubaveole. See on strateegiline otsus, mis on tehtud ettevõtte kasvu ja arengu toetamiseks. Kaubaveo sektor on kiiresti kasvav ja konkurentsivõimeline, kuid Vokos Transport Company OÜ usub, et nende kogemus ja pühendumus kvaliteedile võimaldab neil selles valdkonnas edukalt toime

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas lihtsustada rahvusvahelist kaubavedu?

Rahvusvaheline kaubavedu on tänapäeva globaliseerunud ärimaailmas üha olulisemaks muutunud. Ettevõtted laiendavad oma tegevust rahvusvaheliselt ja selle tulemus
ssb.ee
Rahvusvaheline kaubavedu on tänapäeva globaliseerunud ärimaailmas üha olulisemaks muutunud. Ettevõtted laiendavad oma tegevust rahvusvaheliselt ja selle tulemusel suureneb ka vajadus kaupade tõhusaks ja sujuvaks liigutamiseks üle riigipiiride. Kuid rahvusvaheline kaubavedu võib olla keeruline ja bürokraatlik protsess, mis nõuab põhjalikku planeerimist, täpsust ning teadmisi rahvusvaheliste kaubaveo reeglite ja regulatsioonide kohta. Selles artiklis vaatleme, kuidas ettevõtted saavad lihtsustada rahvusvahelist kaubavedu, tuginedes ekspedeerimisele ja spetsialiseerunud transporditeenustele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.