Rohkema info nägemiseks:

FLEGADO ÕENDUSKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 439; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FLEGADO ÕENDUSKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

FLEGADO ÕENDUSKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 439 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Flegado Õenduskeskus OÜ on asutatud 04.09.2020. Meie tegevusvaldkonnaks õendusabi osutamine ja erialaste koolituste pakkumine õdedele.

Esimesel poolaastal sisulisi tegevusi ei toimunud. Alates juunist muutus senine omanike struktuur,

Koduhooldajad OÜ ühendati Flegado Õenduskeskus OÜ-ga ning kaasati investorid, mille järel on ettevõtte omanikeks on 55 PLUSS VALDUS OÜ, Angela Eensalu-Lind, Aina Saarma, Karena

Leiger, Gerli Liivet. Muutus osaühingu juhtimine. Alusas tööd nõukogu, mille liikmeteks on Angela

Eensalu-Lind, Aina Saarma, Gerli Liivet, Jako Laanemägi ja Martin Kukk. Ettevõtte juhatuse liige on Karena Leiger.

Aasta esimesel poolel toimus 2 juhatuse koosolekut, peale omanike ja juhtimisstruktuuri muutust toimus 7 nõukogu koosolekut.

Koos omanike muutusega kaasati investeeringuid ja uute teenusvõimaluste toel alustati 2023.

aasta teisel poolel õendusabiteenuse pakkumisega. Omandasime Eldred OÜ koolitervishoiuteenuse ja koduõendusteenuste portfelli, sh õendusabiteenus erihoolekandes ning

Fertilitas AS koolitervishoiuteenuse koos kehtivate tegevuskohapõhiste tegevuslubade ja personaliga.

Kaardistasime omandatud teenuste võimelüngad ja ühtlustasime ning korrastasime käitistega omandatud teenused, eesmärgiga tõsta ettevõtte teenuste kvaliteeti ning parendada töökeskkonda. Uuendasime ülevõetud lepinguid ja tegevuslubasid, töötasime välja asutuse siseseid protsesse reguleerivaid dokumente, tegelesime infotehnoloogiliste väljakutsetega, leides oma töötajatele sobivaid tööks ettenähtud digilahendused ning sõlmisime erinevaid teenuslepinguid. Laiendasime oma koostöövõrgustikku ametkondi, kohalike omavalistusi, koole kui teisi partnereid kaasates. Sügisel alustasime töötajatele sisekoolituste pakkumisega.

Aasta lõpuks osutati koolitervishoiuteenust 16 koolis, õe teenust 5 erihoolekande üksuses ja ühes üldhooldekodus. Ettevõttes töötas aasta lõpu seisuga 19 inimest. Teenitud tulem jääb ettevõttesse, dividende ei maksta.

FLEGADO ÕENDUSKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.