Rohkema info nägemiseks:

RV CONSULTATIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 28; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RV CONSULTATIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

RV CONSULTATIONS OÜ hetkeolukord

Juba 28 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

RV Consultations OÜ asutati 04.09.2020. a. Ettevõtte peamiseks eesmärgiks on pakkuda erinevatele spordiklubidele strateegilise planeerimise konsultatsioone. Strateegilise planeerimise käigus on loodud spordiklubidele visioon ja struktuur ning spordiklubid asunud püstitatud eesmärke ellu viima.

Strateegilise planeerimise teenuse osutamise eeliseks on see, et seda saab teha distantsilt. Selleks on kasutatud erinevaid virtuaalseid lahendusi.

Konsultatsioonide käigus on kõige rohkem aidatud erinevatel spordiklubidel luua nende vajadustest lähtuv treeningkava kuu-, kvartali- või aasta lõikes. Hiljem on aidatud analüüsida kas antud treeningkava on olnud optimaalne ja vajadusel on neid ka korrigeeritud.

RV Consultations OÜ-l möödus 2022 aasta peamiselt enesetäienduse tähe all. Et omada kvalifikatsiooni, pidin osalema mitmel koolitusel.

Samuti sai soetatud põhivara, et erinevate projektide ettevalmistused kulgeksid hõlpsamalt.

Aasta jooksul sai varasemalt kasutusel olnud strateegilise planeerimise projekte täiendatud ja loodud ka uusi projekte. Antud perioodil uusi kliente ei õnnestunud leida, aga seda enam oli aega tegeleda erinevate projektide arendusega.

Järgmise aasta peamiseks eesmärgiks oleks leida kliente, kellele strateegilise planeerimise teenust pakkuda.

RV CONSULTATIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.