Rohkema info nägemiseks:

TEKOM AUTOKAUBAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autokeemia, ilukilbid, istmekatted, värvid, tüüblid, roolikatted, tööriistad jpm. Soodsad hinnad igal ajal ja igal pool! Autokaup kätte 2-3 päevaga!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tartu autoteedel särab uus täht – Sepa Autokaubad, kus autoomanikud leiavad kõik vajaliku oma sõidukile ühest kohast. Avatud aadressil Turu 45B Sepa keskuses, oleme loonud mugava kaupluse, kus klientidele on avatud uksed iga päev.

Sepa Autokaubad on loodud eesmärgiga pakkuda klientidele laia valikut autokaupu ja autohooldustooteid. Meie kauplus on kui autoomaniku paradiis, kus leiate kõik alates värvimaterjalidest kuni tööriistadeni. Oma kaubavalikut laiendame järjepidevalt, et rahuldada ka kõige nõudlikumate klientide vajadusi.

Avatud seitse päeva nädalas, Sepa Autokaubad on Sinu teenistuses nii argipäevadel kui ka nädalavahetustel. Esmaspäevast reedeni oleme avatud kella 9:00-18:00 ja laupäeval ning pühapäeval kella 10:00-15:00. See tähendab, et saad alati külastada meie kauplust just siis, kui sul selleks aega on.

Loome võimaluse muuta oma sõiduk väljendusrikkaks ja isikupäraseks. Valikus on nii klassikalised kui ka trendikad värvitoonid.Hoolda oma sõidukit õigesti meie kvaliteetsete autokeemiatoodetega, mis tagavad pikaajalise kaitse. Oma tööd tehes kasuta vaid parimaid tööriistu, mida meie valikust kindlasti leiad.

Taga selge nähtavus igal sõidul, valides meie valikust sobiva klaasipuhastusharja. Anna oma sõidukile viimistletud välimus, valides stiilsed ilukilbid meie laiast valikust. Kaitse oma autoistmeid ning lisa mugavust stiilsete istmekatetega.

Sinu rahulolu on meie jaoks oluline. Kui sul on küsimusi või soovid nõu, võta julgelt ühendust meie sõbraliku ja professionaalse meeskonnaga. Koos leiame alati parima lahenduse sinu auto vajadustele.

Tutvuge tootevalikuga meie kodulehel!

KODULEHT

TEKOM AUTOKAUBAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tarmo

Suurepärane teenindus ja lai valik!

- Kaspar

Klienditeenindus super!

- Laur

Kiire ja sõbralik teenindus. Rahulik atmosfäär.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TEKOM AUTOKAUBAD OÜ tegevusaruanne 2022

I Üldosa OÜ Tekom Autokaubad on asutatud 08.09.2020 aastal. OÜ Tekom Autokaubad käive 2022 aastal oli 247430 eurot ja kasum 33814 eurot. Ettevõtte põhitegevusalaks on mootorsõidukite varuosade müük jaekliendile. II Osakapital OÜ Tekom Autokaubad asutamisel oli osakapitaliks 2500 eurot, mis koosneb ühest osast ja kuulub 100 % Tõnis Malkkile. III Tegevus 2022 a. Ettevõte on alates äritegevuse algusest tegelenud mootorsõidukite varuosade jaemüügiga ja sortimendi väljakujundamisega. 2021 2022 Müügitulu ( eurodes) 227164,00 247430,00 Müügitulu kasv (%) 100,00 8,92 Puhaskasum ( eurodes)

Dropdown

kõik artiklid

Milline autokeemia peaks olemas olema igal autoomanikul?

Auto hooldamine hõlmab paljut – alates mootoriõlist kuni rehvirõhu kontrollimiseni. Üks oluline, kuid mõnikord tähelepanuta jäetud aspekt on auto välimuse eest
ssb.ee
Auto hooldamine hõlmab paljut – alates mootoriõlist kuni rehvirõhu kontrollimiseni. Üks oluline, kuid mõnikord tähelepanuta jäetud aspekt on auto välimuse eest hoolitsemine. Õige autokeemia valik on võti, et säilitada sõiduki välimus ja sära. Selles artiklis uurime, millist autokeemiat iga autoomanik peaks omama. Auto pesemine ei ole ainult esteetiline valik, vaid aitab ka kaitsta värvipinda. Vali kvaliteetne autošampoon, mis ei kahjusta värvikihti ja eemaldab tõhusalt mustuse. Puhastusvahendid nagu sääsete ja linnu väljaheite eemaldajad on samuti hädavajalikud. Auto värvkatte kaitsmiseks on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.