Rohkema info nägemiseks:

DAILON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 45; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta DAILON OÜ kohta arvamuslugu!"

DAILON OÜ hetkeolukord

Juba 45 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Dailon OÜ on asutatud 8. septembril 2020. aastal.

Dailon OÜ tegevuseks on konsultatsiooni- ja inseneriteenuste pakkumine.

Ettevõtte tugevus on järgnevates valdkondades: (cid:127) elektroonika (cid:127) raadioseadmed (cid:127) radar (cid:127) satelliidid (cid:127) mehitamata lennukid

Hetkel ja ka lähitulevikus on peamiseks tegevuseks suurte mehitamata lennukite arendustöö ja testimine, rõhuasetusega elektroonika ja raadioseadmete alal koos integreerimisalase nõu andmisega mehaanilise külje peal.

Ettevõtte tegeleb kogu arendusprotsessiga:

Idee tuvastamine->idee teostatavuse ja kasumlikuse analüüs->prototüübi disain->prototüübi ehitamine->prototüübi testimine->lõpptoote optimeerimine ja tootmiseks ettevalmistamine.

Tulevikus tehtavad investeeringud on tehnika alased: seadmed mis võimaldaksid paremini testida elektroonika- ja raadiolahendusi, seeläbi pakkudes paremat teenust.

Kuludeks on peamisel tööjõukulud, teised kulud tasub üldiselt klient.

Ettevõtte kasum kas makstakse välja dividendina või investeeritakse passiivselt investeerimiskonto kaudu.

Ettevõtte tulevikuväljavaade on stabiilselt positiivne, kuna üldist majanduskeskkonda halvasti mõjutanud Ukraina sõda on suurendanud kaitsetööstuse alast huvi seadmetesse, mille arendamisega ettevõtte tegeleb.

DAILON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.