Rohkema info nägemiseks:

SPAUNA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Projekteerime ja modelleerime aurusauna, leilisauna või moodulsauna Sinu soovide järgi. Personaalne saun või spa ala on läbi mõeldud pisemagi detailini. Astu läbi Spa ja Sauna salongist Tartus, Riia tn. 140!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled kunagi unistanud, et saaksid nautida Põhjamaises hõngus aurusauna või leilisauna luksust oma kodus, suvilas või aiamajas? Kas oled kogenud igapäevaelu stressi ja otsinud viisi, kuidas leida aega iseendale ning luua enda ümber lõõgastav ja puhastav keskkond? Spauna on siin, et muuta need unistused reaalsuseks ja tuua Sinu koju tõeline SPA elamus.

Meie, Spauna, oleme spetsialiseerunud aurusaunade ja leilisaunade projekteerimisele ja ehitamisele vastavalt Sinu unikaalsetele soovidele ja vajadustele. Me ei loo lihtsalt saunu; me loome personaalseid Spa elamusi, mis on läbi mõeldud kuni pisemate detailideni. Olgu see siis aurusaun, lamamistool või moodsa vannitoa projekteerimine – meil on oskused ja kogemused, et teha Sinu unistused teoks.

Me usume, et tõeline saunaelamus algab õigetest materjalidest ja kvaliteetsest tööst. Spauna ühendab Eesti saunakultuuri traditsioonid ja kaasaegse disaini ning pakub koostöös oma partneritega parimaid sauna lahendusi. Meie saunad on inspireeritud puhtast loodusest ning loodud selleks, et pakkuda Sulle ja Su perele unustamatuid hetki lõõgastumiseks ja värskendamiseks.

Spa ei pea olema kättesaadav ainult luksuslikele kuurortidele – see võib olla Sinu privaatne oaas Sinu kodus, suvilas või aiamajas. Meie loome Sinu spaa atmosfääri, kus on rahustav muusika, Himaalaja soolakristallid, lõhnavad aroomiõlid ja õige temperatuur. Spauna julgustab Sind hoolitsema iseenda eest ja leidma aega lõõgastumiseks ja enesehoolduseks.

Me mõistame, et saun on rohkem kui lihtsalt pesemiskoht – see on koht, kus saad puhastada oma mõtteid ja värskendada vaimu. Saun on olnud osa Eesti kultuurist aastasadu ja meie traditsioonid käivad saunaga alati kaasas. Spauna kutsub Sind jagama oma saunalugusid ja saama osa Eesti saunakultuurist.

Kui soovid oma isiklikku kodust spad, siis astu läbi meie moodsast SPA ja SAUNA salongist Tartus, aadressil Riia 140!

SPAUNA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek O.

Ägedad disainid ja kvaliteetsed tooted!

- Janet G.

Super teenus! Sain oma unistuste sauna!

- Reelika E.

Väga rahul koduse saunaga!

SPAUNA OÜ tegevusaruanne 2022

Spauna OÜ on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust 2020. aastal. Selle lühikese aja jooksul on nad suutnud end tõestada kui usaldusväärne ja kvaliteetne partner puit- ja aurusaunade ning SPA-elementide ehitamisel ning saunatoodete müügil. Ettevõtte põhitegevusala hõlmab erinevate saunade ja spaade ehitamist, mis on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast materjalist. Nende toodete hulka kuuluvad nii traditsioonilised puit- ja aurusaunad kui ka modernsemad SPA-elemendid. Lisaks ehitusteenustele pakub Spauna OÜ ka laia valikut saunatooteid, mis aitavad luua täiusliku lõõgastumiskogemuse.

Dropdown

kõik artiklid

Aurusaun - tervislik ja lõõgastav rännak sinu kodus

Aurusaun on saanud tõeliseks tervise- ja heaoluimestuseks paljudele. See modernne saunavariant pakub midagi enamat kui pelgalt lõõgastust - see on tervislik ja
ssb.ee
Aurusaun on saanud tõeliseks tervise- ja heaoluimestuseks paljudele. See modernne saunavariant pakub midagi enamat kui pelgalt lõõgastust - see on tervislik ja lõõgastav rännak, mis aitab sul taastada oma vaimset ja füüsilist tasakaalu. Selles artiklis uurime, miks aurusaun on muutunud nii populaarseks ja miks peaksid kaaluma ühe lisamist oma kodus. Aurusaun erineb traditsioonilisest leilisaunast, kuna selles kasutatakse kuuma auruga täidetud ruumi, mitte kuuma õhku. See aurupõhine lähenemine pakub mitmeid tervislikke eeliseid. Aurusaunas viibimine aitab avada poore ja eemaldada nahalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.