Rohkema info nägemiseks:

MERXU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 821; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MERXU OÜ kohta arvamuslugu!"

MERXU OÜ hetkeolukord

Juba 821 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Merxu OÜ on Eesti haru rahvusvahelisest platvormist merxu.com. Eesti ettevõte loodi 2020a lõpus. merxu.com on uus Euroopas baseeruv B2B marketplace platvorm, mis pakub ettevõtetele võimalusi oma tooteid ja teenuseid müüja ja neid ka mugavalt ning turvaliselt osta. Merxu OÜ 2022 aasta tegevus baseerus uute müüjate ja ostjate informeerimise ja platvormiga liitumisega. Tänaseks on platvormile üles laetud üle 7 miljoni toote ja teenuse ning liitunud on üle 42 tuhande ettevõtte. Ettevõttes töötas keskmiselt 5 inimest, töötasu maksti kokku 155 tuhat eurot, sh juhtkonna töötasu 48 tuhat eurot. 2023 aastal jätkatakse kliendibaasi laiendamise ja platvormi arendamisega.

MERXU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.