Rohkema info nägemiseks:

AIRFORCED SYSTEMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 769; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AIRFORCED SYSTEMS OÜ kohta arvamuslugu!"

AIRFORCED SYSTEMS OÜ hetkeolukord

Juba 769 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Airforced Systems OÜ on kiirelt paigaldatavate ja säästlike ruumipõhiste ventilatsioonisüsteemide arendaja ja müüja.

2022. aastal sai vastavalt eesmärkidele arendatud, sertifitseeritud ja seeriatoodetud 30 Heavy Vental 2.1 ventilatsiooniseadet, millest 4 paigaldati ehituse peatöövõtu raames Tallinna Mahtra Lasteaeda. Lisaks sõlmiti mitmeid kokkuleppeid potentsiaalsete klientidega. Meeskond vähenenes kahe tootearenduse spetsialisti võrra. Alustati potentsiaalsete uute investorite kaardistamist.

2023 aasta põhieesmärgiks on tõsta Airforced Systemsi kui ruumipõhiseid ventilatsioonilahendusi pakkuva ettevõtte tuntust, positsioneerida end ventilatsiooni rekonstrueerimise turul, luua jätkusuutlikke partnerlussuhteid ning müüa koolimajadele ja lasteaedadele vähemalt 34 Heavy Vental 2.1 ventilatsiooniseadet. Lisaks on plaanis taaskäivitada kodutarbijale mõeldud väikese ventilatsioonilahenduse tootearendus.

Ettevõttes oli 2021.aastal keskmiselt 2 töötajat, kellele maksti töötasu 130 313 eurot, millele lisanduvad sotsiaalmaksud. Ettevõttes on 3 juhatuse liiget, kellele maksti juhatuse liikme tasu 54 461 eurot.

AIRFORCED SYSTEMS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.