Rohkema info nägemiseks:

AH LAMEKATUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
PVC Katused OÜ pakub kvaliteetseid lamekatuse lahendusi, sealhulgas PVC-katuste paigaldamist, remonti ja hooldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AH LAMEKATUSED OÜ on pühendunud kvaliteetsete lamekatuste lahenduste pakkumisele, mis vastavad meie klientide ootustele ja vajadustele. Meie eesmärk on tagada iga katuse vastupidavus, energiatõhusus ja veekindlus, et hoida Teie kodu või ärihoone kaitstuna kõikide ilmastikuolude eest.

Kes me oleme?
AH LAMEKATUSED OÜ on noor ja dünaamiline ettevõte, mille meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on mitmeaastane kogemus lamekatuste valdkonnas. Meie meeskond on koos tööd teinud erinevate projektide raames, omades teadmisi ja oskusi, mis tagavad kõrge kvaliteedi ja usaldusväärsuse igasugustes katusepaigaldustöödedes. Hindame oma kliente ja teame, et iga projekt on ainulaadne, seega läheneme igale tööle individuaalselt, et leida parim lahendus just Teile.

Mida me pakume?
Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas lamekatuste paigaldamist, remonti ja hooldust. Meie peamine toode on PVC-katuse lahendused, mis on tuntud oma vastupidavuse ja veekindluse poolest. Uute katuste paigaldamise kõrval teeme ka katuse remonditöid, mis hõlmavad lekete parandamist ja isolatsiooni uuendamist. Meie eesmärk on tagada, et Teie katuse tööiga oleks võimalikult pikk ning et see taluks meie muutlikku kliimat.

Samuti pakume regulaarset katuse hooldust, mis aitab ennetada suuremaid probleeme tulevikus. Hooldustööd hõlmavad katuse puhastamist, kontrollimist ning vajadusel väikeste remonditööde tegemist, et hoida Teie katus heas seisukorras. Meie meeskond oskab hinnata katuse seisukorda ja anda soovitusi, kuidas seda paremini hooldada.

Lisaks keskendume keskkonnasõbralikele ja energiatõhusatele lahendustele, et pakkuda Teie hoonele parimat võimalikku kaitset ja mugavust. Kasutame kvaliteetseid materjale, mis ei ole mitte ainult vastupidavad, vaid ka keskkonnasõbralikud. Oleme teadlikud, et meie valikud mõjutavad meid ja meid ümbritsevat keskkonda, seetõttu püüame leida lahendusi, mis oleksid jätkusuutlikud ja säästlikud.

AH LAMEKATUSED OÜ-l on selge visioon: pakkuda kvaliteetseid, usaldusväärseid ja taskukohaseid lamekatuse teenuseid. Meie eesmärk on, et iga klient lahkuks rahulolevana ja usaldaks oma katuse hoolduse ja paigalduse meie kätesse. Meie kogemus ja pühendumus kvaliteedile teevad meist parima valiku lamekatuste lahenduste osas. Ootame rõõmuga, et saame Teid aidata ja teie katuse unistused teoks teha!

AH LAMEKATUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Hannes K.

Professionaalne teenindus ja kvaliteetne töö. Hea valik katuse remondiks!

- Kaimar R.

Olen väga rahul katuse hooldusega, mille nad tegid. Tõeliselt usaldusväärne meeskond!

- Raul R.

Suurepärane teenindus ja suhtlemine. Minu katuse remont viidi läbi professionaalselt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Pvc lamekatuste eelised kaasaegsetele hoonetele

Kaasaegse ehituse valdkonnas on PVC (polüvinüülkloriid) lamekatused muutunud populaarseks valikuks kinnisvaraarendajate, ärikinnisvara omanike ja keskkonnateadlike koduomanike seas. Tuntud oma vastupidavuse, energiatõhususe ja kuluefektiivsuse poolest, pakuvad PVC lamekatused usaldusväärset lahendust neile, kes otsivad jätkusuutlikke ja pikaealisi katusevalikuid. Vastupidavus ja pikaealisus PVC lamekatused on tuntud oma erakordse vastupidavuse poolest erinevatele ilmastikutingimustele. Olgu see tugev vihm, lumi või intensiivne päikesevalgus, PVC membraanid on loodud taluma elemente ilma oma

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hooldada lamekatust pikaealisuse tagamiseks

Lamekatused on paljude kinnisvaraarendajate, äriehitiste omanike ja keskkonnateadlike koduomanike seas populaarsed tänu oma kaasaegsele esteetikale ja funktsion
ssb.ee
Lamekatused on paljude kinnisvaraarendajate, äriehitiste omanike ja keskkonnateadlike koduomanike seas populaarsed tänu oma kaasaegsele esteetikale ja funktsionaalsetele eelistele. Kuid lamekatuse hooldamine nõuab proaktiivset lähenemist, et tagada selle pikaealisus ja jõudlus. See juhend annab teile olulisi näpunäiteid ja tavasid, et hoida oma lamekatus optimaalses seisukorras. Regulaarsete ülevaatuste tähtsuse mõistmine Regulaarsed ülevaatused on olulised, et tuvastada potentsiaalsed probleemid enne, kui need muutuvad kulukateks remontideks. Soovitatav on kontrollida oma lamekatust

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.