Rohkema info nägemiseks:

CPS SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1384; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CPS SOLUTIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

CPS SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 1384 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

CPS Solutions OÜ on asutatud 29.09.2020. Ettevõtte põhitegevuseks on krüptovaluutateenuste pakkumine, mis hõlmab online-rahakoti ja krüptovahetusteenuste pakkumist, mis võimaldavad jäe-ja äriklientidel hoida, hoiustada, välja võtta ja vahetada fiat- ja krüptovarasid. Ettevõtte peamine eesmärk on pakkuda online turvalist ja usaldusväärset krüptolahendust oma klientidele.

2022. a Cryptopay Limited, Ühendkuningriigis registreeritud ettevõtte, on otsustanud üle viia oma klientide krüptoteenused ja krüptovarad CPS Solutions OÜ-le. Sellest ajast alates on nendele klientidele krüptovaluutateenuseid pakkunud CPS Solutions OÜ.

Ettevõte jälgib alati seadusemuudatusi, et kohandada kehtivaid rahapesuvastaseid ja "tunne oma klienti" protsesse ning tagada kasutajatele maksimaalne turvalisus ja pakutavate teenuste kõrgeim kvaliteet. 2022.

aastal kehtestasid ELi ja rahvusvahelised valitsused sanktsioonid, samuti tehti muudatusi krüptoregulatsioonis. Ettevõte kohanes uute oludega ja vastab täielikult kõigile nõuetele nii kohalikul kui rahvusvahelisel tasandil.

2022. aasta müügitulu oli 13957 tuhat eurot (2021: 0 eurot). Ettevõte majandusaastal teenis kasumit 6647 tuhat eurot (2021: puhaskasum 0 tuhat eurot). Ettevõtet ei mõjuta hooajalised kõikumisedehk teenitud tulu on ühtlane.

Peamised finantssuhtarvud, mida ettevõte tulemuslikkuse hindamiseks kasutab, on: 2022 2021

Müügitulu 13 956 609 -

Puhas kasum 6 643 085 (70 731)

Puhaskasumi marginaal 47.6% -

Varade puhasrentaablus (ROA) 14,9% -

Omakapitali tootlus (ROE) 96.0% -

Ettevõte kontrollib oma valuutariski, jälgides välisvaluutavarasid ja -kohustusi. Ettevõte garanteerib, et kõik olulised välisvaluutariskid tasakaalustatakse varade hoidmisega valuutas, mis vastab kohustusele.

Mõnel juhul, näiteks fiat valuuta puhul, võib ettevõttel olla kliendi ees kohustus, mis kajastub eurodes nomineeritud varades. Ettevõtte juhtkond jälgib seda valuutariski tähelepanelikult ja hoiab seda eelnevalt kindlaksmääratud piirides.

Klientide fiat varade (ettevõte kajastab kohustusena klientide ees) saldo seisuga 31. detsember 2022 on mitte-EUR/USD/GBP vaid Fiat Euro summas 3 439 tuhat eurot. See moodustab 20% kõigist klientide fiati varade (kohustuste) saldodest aasta lõpu seisuga.

Klientide fiat varade (kohustuste) saldod seisuga 31.12. 2022. aasta oli 3% Kanada dollarites, 2% JPY-s, 2% Hiina jeenides ja 2% KRW-des. Nende fiat valuutade maksimaalne keskmine valuutakursi kõikumine euro suhtes viimase 5 aasta jooksul oli 11%, mistõttu maksimaalseks võimalikus valuutariski suuruseks hinnanguliselt on 392 tuhat eurot.

Mõnel juhul, näiteks stabiilsete cointe puhul, võib ettevõte olla vastutav ka kliendi ees, mis vastab fiati baasvaluutale, millega stabiilne münt on seotud. Juhtkond usub, et selline lähenemine ei too kaasa täiendavat valuutariski.

Klientide krüptovarade (kohustuste) saldod stabiilsetes cointes (BUSD, DAI, USDT, USDC) oli seisuga 31.

detsember 2022 7 779 tuhat eurot. Stabiilsete müntide klientide varude (kohustuste) saldo USA dollarites seisuga 31.12 2022 oli 214 tuhat eurot.

2022. aasta jooksul olid ettevõttel uued väljakutsed, mis on nii sektoripõhised kui ka makromajanduslikud.

Virtuaalvaluutade väärtus on 2022. aasta jooksul oluliselt langenud, kuid ettevõte on püsinud kasumis ning loodab olla kasumlik ka 2023. aastal. Ettevõttel on kehtiv litsents virtuaalvarateenuste osutamiseks. Selle litsentsi uuendamise protsess on käimas ja juhtkonnal on põhjendatud ootused, et see kiidetakse peagi heaks.

CPS SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.