Rohkema info nägemiseks:

AVALONPLAZA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 311; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AVALONPLAZA OÜ kohta arvamuslugu!"

AVALONPLAZA OÜ hetkeolukord

Juba 311 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AvalonPlaza OÜ asutati 06.10.20 eesmärgiga omandada Tartu maantee 44, Kesklinn, Tallinn asuv kinnistu. Selleks, et sinna püstitada 8 maapealse ja 1 maa-aluse korrusega äri- ja elamuhoone. Kinnistu suhtes sõlmiti asjaõigusleping 07.12.21 pärast mida sai AvalonPlaza OÜ kinnistu omanikuks. Hetkel asub kinnistul Europarki valduses olev parkimisala ning hoone, kus Covidi alguseni tegutses baar nimega “Seiklustesse” (endise nimega “Seiklusjutte Maalt ja Merelt”). Käimas on ehitusloa taotlemise protsess. Ehituse alguseks on prognoositud 2023 aasta III kvartal ning kestvuseks 15 kuud. Hoone maa-alusel korrusel hakkavad paiknema parkimiskohad, tehnoruumid ja panipaigad. 1. – 4.

korrus kannavad ärisihtotstarvet ning korrused 5. – 8. saavad olema eluruumid. Kuigi inflatsioon, ostujõu vähenemine ja Euribori kiire kasv on elamukinnisvara turule tugeva löögi andnud, on juba näha taastumismärke, seega AvalonPlaza meeskond on optimistlik projekti realiseerimise edu suhtes. Aruandeperioodil toimusid projekteerimis- ja muud ettevalmistustööd. Seoses sellega kujunes aruandeperioodi tulemiks kahjum, 422 tuhat eurot. Seega 31.12.2022 seisuga omakapital ei vastanud äriseadustiku nõuetele. Omakapital viiakse seadusega kooskõlla järgnevate aastate tulude arvelt. Ettevõttes töötajaid ei ole ja juhatusele tasu ei makstud.

Finantssuhtarvud 2022 2021

Võlakordaja 1 1

ROA (%) -10 -1

ROE (%) 94 109

Võlakordaja = Kohustised / Varad

ROA (%) = Puhaskasum / Varad * 100

ROE (%) = Puhaskasum / Omakapital * 100

AVALONPLAZA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.