Rohkema info nägemiseks:

NEURIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kaeve- ja kopatöödega peamiselt Harjumaal, aga kokkuleppel ka üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Neurix OÜ on Harjumaal tegutsev ettevõte, mille peamine eesmärk on pakkuda kvaliteetseid kaeve- ja haljastustöid. Meie teenused hõlmavad kõike alates pinnase tasandamisest kuni lumekoristuseni, tagades klientidele efektiivsed ja usaldusväärsed lahendused.

Oleme kogenud spetsialistide meeskond, kes on valmis andma oma parima igas projektis, olgu need siis suured ehitusprojektid või väiksemad haljastustööd. Meie ettevõtte loojad jagavad kirge ja pühendumust, et iga töö oleks teostatud kõrgeima kvaliteediga. Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitte ainult tehnilist oskusteavet, vaid ka praktilisi ja loovaid lahendusi, mis vastavad nende vajadustele ja ootustele.

Meie tehnika on kaasaegne ja hästi hooldatud, et tagada töödede täpsus ja efektiivsus. Kasutame Volvo EC27D miniekskavaatorit, mille abil saame täpselt teostada erinevaid kaevetöid, alates pinnase eemaldamisest kuni kaevude rajamiseni. Lisaks kasutame Avant 745 kompaktlaadurit, mis võimaldab meil töötada kitsastes ja raskesti ligipääsetavates kohtades. Meie varustuses on ka muru niitmiseks mõeldud murutraktor, mis tagab täpset ja ühtlast niitmist igasugustes tingimustes. Meie Multilift auto, millel on mahukas kast ja suur kandevõime, võimaldab efektiivselt tegeleda materjalide laadimise ja transportimisega.

Meie teenuste portfell on ulatuslik ja sisaldab erinevaid valdkondi. Pinnase- ja maaparandustööd, sealhulgas tasandamine, planeerimine ja kraavide rajamine, on meie igapäevase töö osa. Haljastustööde valdkonnas pakume kõike alates haljastusmulla toomisest kuni kändude ja võsa eemaldamiseni. Erilised teenused nagu muru niitmine, lumekoristus ja pinnase äravedu keerulistest kohtadest on samuti osa meie pakkumisest.

 Usume, et iga projekt on ainulaadne ja läheneme sellele individuaalselt, et saavutada parim võimalik tulemus. Võtke meiega ühendust ja laske meie spetsialistidel aidata teil leida sobiv lahendus teie projektile.

kodulehele

NEURIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus P.

Erakordne töö ja suurepärane suhtlemine. Soovitan soojalt!

- Paul K.

Tõeliselt professionaalne teenus, kõik läks nagu plaanitud. Tänan!

- Karl E.

Kogemus oli väga positiivne. Hästi tehtud töö ja meeldiv teenindus.

Kanalisatsiooni ja veetrassi väljaehitamine: Oluline samm kaasaegses infrastruktuuris

Kanalisatsiooni ja veetrassi väljaehitamine on kriitilise tähtsusega protsess igasugustes ehitus- ja renoveerimisprojektides. Need süsteemid tagavad, et elamud ja äriruumid saavad vajalikku vett ja et reovesi juhitakse tõhusalt ja ohutult välja. Selles artiklis uurime, miks on oluline professionaalne lähenemine kanalisatsiooni ja veetrassi paigaldamisel, millised on nende väljaehitamise etapid ja kuidas tagada süsteemide efektiivne toimimine. Kanalisatsiooni väljaehitamine Kanalisatsioonisüsteem on hädavajalik, et tagada reovee tõhus kogumine, transport ja töötlemine. Hea

Dropdown

kõik artiklid

Maaparandustööd: Kraavide rajamine, taastamine, täitmine ja trasside kaevamine

Maaparandustööd on olulised, et tagada maa-ala efektiivne vee äravool ja ettevalmistamine erinevate ehitus- ja haljastustöödeks. Need tööd aitavad parandada maa
ssb.ee
Maaparandustööd on olulised, et tagada maa-ala efektiivne vee äravool ja ettevalmistamine erinevate ehitus- ja haljastustöödeks. Need tööd aitavad parandada maa viljakust, vältida üleujutusi ja tagada stabiilne pinnas, mis on vajalik edasiste projektide jaoks. Artiklis vaatame lähemalt, millised on peamised maaparandustööd, sealhulgas kraavide rajamine ja taastamine, täitmine ning trasside kaevamine. Kraavide rajamine Kraavide rajamine on üks peamisi maaparandustööde alaliike, mille eesmärk on luua süsteem, mis aitab kontrollida ja juhtida pinnavee äravoolu. Hästi kavandatud ja korralikult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.