Rohkema info nägemiseks:

TRNV REAL ESTATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte tegeleb lühiajaliste üürikorterite haldamise ja välja üürimisega, pakkudes korteriomanikele mugavat ja tulusat lahendust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus mugavus ja kvaliteet käivad käsikäes, ning iga peatumine on sama meeldiv kui eelmine. Me mõistame, et suurepärane linnakogemus ei seisne vaid sihtkohas, vaid ka selles, kus sa peatud. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma linna südalinnas asuvaid eluruume, mis pole pelgalt ööbimiskohad, vaid tõeline kodu.

Meie sisustatud üürikorterite valik on loodud neile, kes hindavad lühiajalise elamise lihtsust, loobumata kodusoojusest. Olgu sinu viibimise eesmärgiks töö, puhkus või mõlemad, meie kinnisvara asub linna südames, pakkudes sulle ligipääsu kõikidele vajalikele teenustele ja mugavustele.

Iga meie korter peegeldab meie missiooni: pakkuda mugavaid ja kvaliteetseid linnakortereid lühiajaliseks üürimiseks. Sisenedes leiad end hoolikalt kujundatud ruumist, kus on olemas kõik vajalik, et sinu peatumine oleks võimalikult muretu ja rahuldustpakkuv.

Meie kinnisvarahalduse tipptasemel teenus tagab, et iga üürikogemuse aspekt on hoolikalt läbi mõeldud ja täpselt hallatud. Me hoolime sellest, et kõik meie korterid vastaksid kõrgeimatele standarditele, et saaksid iga kord nautida muretut ja meeldivat peatumist.

Kutsume sind avastama meie lühiajalise üüriga kortereid, kus kodune mugavus ja linnaelu põimuvad ideaalselt. See ei ole lihtsalt üürikorter – see on sinu isiklik koht linnas.Koge erinevust üürikorteris, mis on loodud sinu vajadusi silmas pidades.

Broneeri oma peatumine täna ja naudi linnaelu lihtsust, kus iga detail on hoolega läbi mõeldud ja suunatud sinu mugavusele.

Kontakt

+372 524 1924

TRNV REAL ESTATE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Korter oli laitmatult puhas ja hästi sisustatud. Tundsin end koheselt nagu kodus!

- Martin R.

Mugav ja privaatsust pakkuv lahendus, mida kindlasti taas kasutan.

- Jaanus K.

Asukoht on ideaalne ja korteril oli kõik vajalik mugavaks peatumiseks.

Miks on lühiajalised korteriüürid ideaalne valik ärireisijatele ja peredele?

Lühiajalised korteriüürimised on kujunenud populaarseks alternatiiviks traditsioonilistele hotellipeatumistele, pakkudes koduse mugavuse ja üüri paindlikkuse segu. Äriprofessionaalidele, rahvusvahelistele reisijatele ja ajutistele elanikele pakuvad need majutused kohandatud lahendust, mis on kooskõlas nende dünaamilise elustiiliga. Kulusäästlikkus Pikemaajaliste peatumiste puhul on lühiajalised korteriüürimised sageli kuluefektiivsem valik kui hotellid. Kindla üürihinnaga, mis ei kõigu täituvuse tasemete järgi, saavad külalised nautida ettearvatavat eelarvet ilma hotellibroneeringutega

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida möbleeritud üürikorter, kui otsite paindlikku elamislahendust?

Möbleeritud üürikorterid on eluruumid, mis on varustatud olulise mööbli ja kodutarvetega, pakkudes elanikele võtmed-kätte lahendust. Sellised majutused hõlmavad
ssb.ee
Möbleeritud üürikorterid on eluruumid, mis on varustatud olulise mööbli ja kodutarvetega, pakkudes elanikele võtmed-kätte lahendust. Sellised majutused hõlmavad tavaliselt voodit, diivanit, söögilauda, toole ja sageli ka lisamugavusi nagu köögitehnika, linad ja dekoratsioonid. Äriprofessionaalid, rahvusvahelised reisijad ja ajutised elanikud otsivad sageli möbleeritud üürikortereid nende mugavuse ja paindlikkuse tõttu. Need isikud, kes on tavaliselt vanuses 25 kuni 50 aastat, eelistavad kvaliteeti, mugavust ja sujuvat üleminekut oma elukorralduses. Mugavustegur Üks peamisi möbleeritud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.