Rohkema info nägemiseks:

VARESEPESA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte valmistab ainulaadseid tooteid kõrgekvaliteedilisest epoksiidvaigust, mis on valmistatud käsitööna. Meie tooted on unikaalsed ja silmapaistvad ning sobivad suurepäraselt kingitusteks või isikupärastamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutage ette, et teie pere nimi on Vares ja üks päev otsustab peretütar avada kingi- ja kommipoe. Ta annab sellele poele nimeks Varesepesa. Miks just Varesepesa? Sest nagu korralik varesepesa, on see pood täis üllatusi, omapära ja rikkalikku valikut. See on koht, kus igal esemel on oma lugu ja tähendus.

Varesepesa filosoofia keskmes on tuntud laulu mõttetera: \"Elu on kink, mis meile on antud...\". Igapäevaelu võib olla kiire ja kohati keeruline, kuid Varesepesa meenutab meile, et iga päev on kingitus, iga hetk on hindamatu. Siin saate olla ise valija, otsustaja, kinkija ja kingi saaja.

Suurim rõõm on andmise rõõm ja kinkimine on lihtsalt teisele inimesele andmine. Kingitus ei pea olema suur ega kallis, kuid see peab tulema südamest. Varesepesa usub, et parim kingitus on selline, mida justkui ei raatsigi ära anda, vaid tahaks iseendale hoida.

Kui astute Varesepesa ukselävele, avaneb teile maailm täis üllatusi. See väike kingipood Põltsamaal on tõeline aarete kamber. Varesepesa kaubavalik on mitmekesine ja omapärane, peegeldades kõike seda, mis muudab elu eriliseks. Igal tootel on oma lugu, olgu see käsitööeseme, maitsev komm või kaunis kingitus.

Varesepesa ei ole lihtsalt pood, see on koht, kus leiate põhjust avastada uut, imestada pisiasjade ilu ning jagada oma emotsioone teistega. Siin kohtuvad uued sõbrad ja vanad tuttavad, et üheskoos leida rõõmu igapäevaelu lihtsatest imedest.

Varesepesa kaubavaliku koostamisel lähtutakse põhimõttest, et kõik, mis poes müügil, on meie pesa liikmete poolt endale soovitud ja soojalt soovitatud. Me hoolime meie klientide soovidest ja kuulame nende tagasisidet, et täiendada sortimenti vastavalt teie soovidele.

Tule ja astu Varesepesa maagilisse maailma, kus igapäevased hetked muutuvad eriliseks ja kingitused tulevad südamest. Elu on kink, ja Varesepesa aitab teil seda kingitust täiel rinnal nautida.

VARESEPESA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina G.

Väga kaunid tooted!

- Marko E.

Ideaalne koht kingituse ostmiseks.

- Hedi K.

Tootevalik on suur ja mitmekülgne.

Kuidas ehted aitavad meil oma stiili väljendada ja isiksust rõhutada

Ehted on üks parimaid viise oma stiili väljendamiseks ja isiksuse rõhutamiseks. Kõik meist tahavad olla erilised ja väljapaistvad ning just ehted aitavad meil seda saavutada. Kõikidele meist meeldib end ehtida, olgu siis kaelakee, käevõru, kõrvarõngad või sõrmusega. Need aksessuaarid aitavad meil lisada isikupära ja elegantsi igale rõivale ning täiendavad meie välimust. Üks oluline asi, mida tuleb meeles pidada, on see, et ehted peaksid olema stiilipuhtad ja vastama kandja isikupärale. Oluline on valida ehteid, mis sobivad kandja kehakuju, näojoonte ja nahatooniga. Näiteks kõrvarõngad, mis

Dropdown

kõik artiklid

Meist l Varesepesa OÜ

Oleme VARESEPESA otseses ja kaudses mõttes. Perenimest Vares nime saanud peretütre epoksiidvaigust toodete nimi ja tunnusmärk, mis 2020. aastal laienes pereema
ssb.ee
Oleme VARESEPESA otseses ja kaudses mõttes. Perenimest Vares nime saanud peretütre epoksiidvaigust toodete nimi ja tunnusmärk, mis 2020. aastal laienes pereema pisikesele kingi- ja kommipoele Põltsamaal. Väike kingipood peidab endas üllatuslikult mitmekesist ja omapärast kaubavalikut, nii ongi pärisnimele toetuv Varesepesa üks päris mahukas ja sisukas pesa nagu korralik varesepesa olema peab. Meie tegevuse mõtte annab kõige paremini edasi üks aegumatu ja paljutähenduslik mõtterida tuntud laulust: „ Elu on kink, mis meile on antud…“. Iga päev on kingitus, iga hetk on kordumatu. Olla ise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.