Rohkema info nägemiseks:

ALLMÄE EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte pakub laia valikut sisekujundus- ja ehitusteenuseid, alustades liistude paigaldusest kuni siseviimistluseni, et muuta teie ruumid funktsionaalseks ja stiilseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Allmäe Ehitus OÜ on teie usaldusväärne partner, kui otsite kvaliteetseid sisekujundus- ja ehitusteenuseid. Meie pikaajaline kogemus ning asjatundlik meeskond teevad meist parima valiku, kui soovite oma kodu või äriruumide ilmet täiustada.

Meie professionaalsed käed on valmis lisama viimistletud ilmet igale sisekujundusele, paigaldades hoolikalt ja täpselt erinevaid liiste, mis annavad teie ruumidele elegantse viimistluse.

Siseuksed on oluline osa igast ruumist, andes sellele nii funktsionaalsust kui ka esteetilist väärtust. Allmäe Ehitus OÜ meeskond tagab, et teie siseuksed on õigesti paigaldatud, nii et need vastaksid teie ootustele ja vajadustele.

Puitpõrand annab teie ruumidele soojust ja looduslikku ilu. Meie parketi paigaldamise teenus hõlmab erinevaid puiduliike ja mustreid, tagades vastupidava ja kauni põrandakatte, mis jääb aastateks kestma.

Kas soovite anda oma seintele, lagedele või muudele pindadele uue välimuse? Meie professionaalsed värvijad pakuvad kvaliteetset värvimisteenust, tuues esile teie ruumide ilu ja individuaalsuse.

Pindade tasasus on oluline enne mis tahes viimistlustööde alustamist. Allmäe Ehitus OÜ spetsialistid tegelevad paheteldamisega, et tagada ideaalselt ettevalmistatud pinnad edasiseks viimistluseks.

Oma ulatusliku siseviimistluse teenusega aitame teil luua hubaseid ja stiilseid siseruume. Oleme teie usaldusväärne partner, et muuta teie kujutlus reaalsuseks.

Allmäe Ehitus OÜ on pühendunud teie rahulolule ja usaldusele. Kui soovite oma kodu või äriruumidega midagi muuta või parandada, siis võtke julgelt meiega ühendust. Oleme valmis teie projekti ellu viima ning muutma teie visiooni reaalsuseks. Laske meil olla teie sisekujunduse ja ehituse partneriks, kes teeb asjad tehtud!

Võtke ühendust ning leiame sullegi sobiva lahenduse!

eestimaaler@gmail.com
+372 5740 8034

ALLMÄE EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.

Parketi paigaldusteenus oli ja on suurepärane! Aitäh!

- Kaisa S.

Minu sisekujundusprojekt sujus suurepäraselt.

- Arnold T.

Siseviimistlus muutis mu kontori elegantseks. Suurepärane töö!

Värvimistööd - värvid, mis loovad elegantsi ja hubasust

Värvimistööd on üks olulisemaid viise, kuidas muuta teie kodu või äriruumid hubaseks, kauniks ja isikupäraseks. Värvid mõjutavad meie meeleolu, loovad atmosfääri ning annavad ruumidele isikupära. Selles artiklis uurime, miks värvimistööd on nii olulised ja miks peaksite valima professionaalsed värvijad, et teha oma visioon tegelikkuseks. Värvitoonid mõjutavad meie meeleolu ja tundeid. Soe värvipalett, nagu punane ja oranž, loob kutsuva ja rõõmsa atmosfääri, samas kui neutraalsed toonid, nagu hall ja beež, võivad luua rahuliku ja elegantse keskkonna. Värvimistööd saavad muuta ruumi

Dropdown

kõik artiklid

Liistude paigaldus - viimistletud sisekujunduse oluline element

Sisekujundus on kunst, mis nõuab täpsust ja tähelepanu detailidele. Üks selline detail, mis võib muuta teie siseruumi väljanägemist dramaatiliselt, on liistude
ssb.ee
Sisekujundus on kunst, mis nõuab täpsust ja tähelepanu detailidele. Üks selline detail, mis võib muuta teie siseruumi väljanägemist dramaatiliselt, on liistude paigaldamine. Kuigi liistud võivad tunduda väikese tähtsusega, on neil mitmeid praktilisi ja esteetilisi eeliseid, mis muudavad need oluliseks osaks iga sisekujundusprojektis. Liistude paigaldamine annab teie siseruumidele viimistletud ja elegantse välimuse. Need kaitsevad seinu ja põrandaid kulumise eest ning lisavad ruumile visuaalset sügavust. Liistud on praktiline valik, mis kaitseb seinte ja põrandate nurki ning peidab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.