Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA SERTIFITSEERIMISASUTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 158; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALLINNA SERTIFITSEERIMISASUTUS OÜ kohta arvamuslugu!"

TALLINNA SERTIFITSEERIMISASUTUS OÜ hetkeolukord

Juba 158 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tallinna Sertifitseerimisasutus OÜ alustas sertifitseerimisteenuste osutamist 01.01.2022 pärast Tallinna Sertifitseerimisasutuse ja Tallinna

Sertifitseerimisasutus OÜ lepingu „Sertifitseerimisasutus Taltech koostöö raamleping“ jõustumist. Füüsiline töö, sertifitseerimisteenuste osutamine algas märts 2022.2023 aastal lisandus 5 uut betoonvalmistoodete tootjat/klienti. Lepingud on lõpetatud 4. betoonvalmistoodete tootjaga ja ühe täitematerjalide tootjaga.

Ettevõtte tegevusvaldkond on ehitustoodete vastavusetõendamine nii Eestis kui ka Rootsis. Vastavustõendamist osutatakse alljärgnevatele tooterühmadele: (cid:127) sideainetele; (cid:127) kaubabetoonidele; (cid:127) betoonvalmistoodetele; (cid:127) täitematerjalidele; (cid:127) betooni keemilistele lisanditele; (cid:127) müürikividele; (cid:127) mörtidele (müürisegud ja betooni parandussegud).

2023 aastal olulisi investeeringuid ei olnud ja neid ei planeerita ka 2024. aastaks.

TALLINNA SERTIFITSEERIMISASUTUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.