Rohkema info nägemiseks:

LIPOVITAC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on kvaliteetsete liposomaalsete vitamiinide ja toidulisandite loomine, mis toetavad immuunsüsteemi ja üldist tervist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus tipptasemel teadus kohtub loodusliku tervisega. LIPOVITAC OÜ usub, et võti teie tervisepotentsiaali avamiseks peitub teie poolt valitud toidulisandite kvaliteedis ja biosaadavuses. Meie missioon on lihtne: spetsialiseeruda kõrgekvaliteediliste liposoomsete vitamiinide ja toidulisandite loomisele, mis toetavad immuunsüsteemi ja üldist tervist, tagades, et iga toitainete tilk imendub ja kasutatakse teie keha poolt ära.

Meie teekond algas tervise vastu huvi tundmisest ja innovatsioonile pühendumisest. Nägime vajadust toidulisandite järele, mis ei sisaldaks ainult kvaliteetseid koostisosi, vaid kasutaks ka imendumist tagavat manustamissüsteemi. Liposoomid on selle vajaduse vastuseks. Need tillukesed, nano-suuruses vesiikulid ümbritsevad vitamiine, kaitstes neid seedesüsteemi kaudu ja vabastades need otse rakkudesse, mis neid kõige rohkem vajavad.

Meie lipulaev tooted, Liposoomne C-vitamiini seeria, on meie pühendumuse tipptasemele tunnistajaks. Saadaval Original, C, Blue, Red ja Green variatsioonides, on iga toode hoolikalt formuleeritud, et vastata teie unikaalsetele tervisevajadustele. Olgu teie eesmärgiks immuunsüsteemi tugevdamine, psühholoogiliste funktsioonide toetamine või kollageeni tootmisele kaasa aitamine, meie liposoomne C-vitamiin on loodud tulemusi andma.

Kuid me ei peatunud selle juures. Me laiendame pidevalt oma tootevalikut, tutvustades uusi ja innovaatilisi toidulisandeid, mis vastavad meie kõrgetele standarditele. Meie viimased lisandused, sealhulgas Liposoomne C-vitamiin | NAC, jätkavad toitumisteaduse piiride nihutamist.

LIPOVITAC OÜ ei ole lihtsalt toidulisandite ettevõte; me oleme terviseentusiastide kogukond, kes on pühendunud elude parandamisele. Meie 'Avasta oma tervisepotentsiaal!' loosung ei ole lihtsalt fraas; see on pühendumus teile, meie väärtustatud kliendile, et pakkuda vajalikke vahendeid tervislikumaks ja elujõulisemaks eluks.

Liitu meiega sellel teekonnal optimaalse terviseni. Uuri meie liposoomsete toidulisandite valikut ja koge tõelise imendumise erinevust. Teie keha väärib parimat ja me oleme siin, et seda pakkuda.

Avasta oma tervisepotentsiaal LIPOVITAC OÜ-ga – kus teadus ja heaolu kohtuvad.

LIPOVITAC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa

Delikaatsed maitsed ja kõrge kvaliteet.

- Merle

Kindel valik igapäevaseks toetuseks!

- Andres

Tundsin kiiret energiatõusu. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust valida liposomaalne c-vitamiin

C-vitamiin, tuntud ka kui askorbiinhape, on hädavajalik toitaine, mis mängib olulist rolli mitmesuguste keha funktsioonide säilitamisel. See on võimas antioksüdant, mis aitab kaitsta rakke kahjustuste eest, aitab kaasa kollageeni tootmisele ja toetab immuunsüsteemi. Hoolimata selle kriitilisest rollist ei suuda inimkeha ise C-vitamiini toota, mistõttu on vajalik seda saada toidust või toidulisanditest. Liposomaalne C-vitamiin on vitamiini vorm, mis on inkapsuleeritud liposoomidesse. Need mikroskoopilised, sfäärilised vesiikulid on valmistatud samast materjalist kui rakumembraanid, mis

Dropdown

kõik artiklid

Oma immuunsüsteemi loomulik tugevdamine

Immuunsüsteem on keeruline rakkude, kudede ja organite võrgustik, mis töötavad koos, et kaitsta keha kahjulike patogeenide eest. See hõlmab tõkkeid nagu nahk, r
ssb.ee
Immuunsüsteem on keeruline rakkude, kudede ja organite võrgustik, mis töötavad koos, et kaitsta keha kahjulike patogeenide eest. See hõlmab tõkkeid nagu nahk, rakke nagu valged verelibled ja organeid nagu põrn ja lümfisõlmed. Tugev immuunsüsteem on oluline tervise säilitamiseks ja haiguste ennetamiseks. See on meie keha esimene kaitsejoon infektsioonide, viiruste ja teiste terviseohtude vastu. Looduslikud viisid oma immuunsüsteemi toetamiseks Puuviljade, köögiviljade, lahja valgu, täisteratoodete ja tervislike rasvade rikas toitumine võib pakkuda olulisi toitaineid, mis toetavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.