Rohkema info nägemiseks:

LUHA HOMES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 281; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUHA HOMES OÜ kohta arvamuslugu!"

LUHA HOMES OÜ hetkeolukord

Juba 281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Luha Homes OÜ on loodud 2020. aastal ning ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on kinnisvaraarendus. Ettevõte omandas 2020. aastal Luha tn 39, Tallinn kinnistu eesmärgiga rajada 12. korteri/äripinnaga uusarendus. 2022. aastal alustati kinnistul ehitustöödega, mille tulemusel valmib 2023. aastal lõpus neljakorruseline premium-klassi kortermaja.

Luha tn 39 näol on tegemist peresõbraliku ja unikaalse, Uue Maailma asumi esimese A-energiaklassi (plaani järgi) korterelamuga, mille viimase detailini läbi mõeldud ruumiplaneeringu ning viimistlusvõimalused on välja töötanud tipparhitektid. Oleme panustanud palju energiat ja ideid, et luua kaasaegne kõikide mugavustega linnakodu, mis asub piirkonnas, kus teenused ja elumugavused on lihtsasti kättesaadavad.

Arendusprojekti veebiaadress www.luha39.ee.

2022. aastal ei omanud ettevõte töötajaid ega arvestanud tasusid ja muid olulisi soodustusi tegev- ja kõrgemale juhtkonnale. Luha Homes OÜ eesmärgiks on pakkuda lõpptarbijale kvaliteetset ja usaldusväärset teenust. Luha Homes OÜ jätkab majandustegevust ka aastal 2023.

Luha Homes OÜ juhatus

LUHA HOMES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.