Rohkema info nägemiseks:

NORDICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täisteenus logistikalahendusi e-kaubandus ettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Nordics OÜ mõistab, et iga eduka e-kaubanduse ettevõtte selgroog on selle võime kaupa kohale toimetada. Seetõttu oleme pühendunud laohalduse ja logistikateenuste kunsti täiustamisele, mis on kohandatud spetsiaalselt veebipoodide jaoks. Meie missioon on muuta teie e-kaubanduse toimingud tõhusamaks, efektiivsemaks ja kasumlikumaks, võimaldades teil keskenduda sellele, mida te kõige paremini oskate - oma äri- ja müügi kasvatamine ning erakordse klienditeeninduse pakkumine.

Alates hetkest, kui teie kaubad tarnijatelt saabuvad, tagame põhjaliku füüsilise vastuvõtu, kontrollides koguseid, seisukorda ja vastavust tellimustele ning saatmisdokumentidele. Me tuvastame ja dokumenteerime kõik kahjustatud või puuduvad esemed ning integreerime need sujuvalt meie süsteemi, kategoriseerides ja paigutades iga toote meie laos.

Meie kasutatav tipptasemel Ongoing Warehouse haldustarkvara ühendub otse teie veebipoega, juhtides kogu logistikaprotsessi täpsuse, tõhususe ja läbipaistvusega. See integratsioon minimeerib inimvigu ja paberimajandust, tagades tipptasemel teenuse.

Kui on aeg kaupade pakkimiseks ja saatmiseks, järgime teie konkreetseid nõudeid, lisades vajalikud saatmis- ja identifitseerimismärgid ning vajadusel teie klientidele suunatud teabe. Samuti täidame meeleldi eripakendamise soovi, et tagada kliendirahulolu.

Tagastuste korral kontrollime kauba üle ja kui kaup on säilitanud kaubandusliku välimuse võtame selle laos uuesti arvele.

Miks valida Nordics? Pakume klientidele personaalset lähenemist, kohandades meie täisteenindusega logistikat vastavalt teie vajadustele. Nordicsiga ei ole te üksi - lubage meil toetada teid teie kvaliteetse e-poe arendamisel.

Meie partnerlused juhtivate kullerfirmadega Eestis ja Euroopas annavad teile paindlikkuse valida eelistatud transpordipartner. Meie ladu asub aadressil Rukki tee 2, Lehmja, Rae vald, laotöö toimub turvalistes tingimustes, et tagada teie kaupade ohutus ja terviklikkus.

Meie veebipoodide laoteenused on loodud meie klientide vajadusi silmas pidades, püüeldes tõhusate lahenduste poole, mis vastavad teie ettevõtte vajadustele. Las Nordics on teie e-kaubanduse edu vaikne partner, hallates logistika kõiki aspekte, et teie saaksite turul särada.

Kontakt

NORDICS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart P.

Kiire ja tõhus kohaletoimetamine, suurepärane kogemus!

- Peeter L.

Täpsed ja professionaalsed, soovitan kindlasti!

- Kadi M.

Tänu Nordicsile on minu äri kasvanud ja arenenud kiiremini kui kunagi varem!

Milliseid eeliseid pakub kiirem tellimuste täitmine e-kaubanduse ettevõttele?

E-kaubanduse kiiresti arenevas maailmas on tõhusus võtmetähtsusega. See ei taga mitte ainult kliendirahulolu ja korduvaid oste, vaid mõjutab otseselt ka teie kasumit. Üks e-kaubanduse tegevuse kõige kriitilisemaid komponente on ladustamine. Tõhus ladustamine võib oluliselt suurendada teie e-kaubanduse müüki ja siin on põhjused, kuidas. Tõhustatud laovarude haldamine Täiustatud laosüsteemide abil saavad ettevõtted jälgida laovarude taset reaalajas. See tagab, et varude tase on täpne, vältides ülemüüki ja varude lõppemist, mis võivad põhjustada müügi kaotust ja kliendirahulolematust.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saab e-kaubanduse ettevõte tagada tõhusa logistikaga klientide rahulolu?

Tõhus logistika on iga eduka e-kaubanduse ettevõtte selgroog. See tagab, et tooted jõuavad klientideni kiiresti ja heas seisukorras, mis on oluline kliendirahul
ssb.ee
Tõhus logistika on iga eduka e-kaubanduse ettevõtte selgroog. See tagab, et tooted jõuavad klientideni kiiresti ja heas seisukorras, mis on oluline kliendirahulolu ja lojaalsuse säilitamiseks. Logistika tõhustamine parandab mitte ainult kliendikogemust, vaid vähendab ka tegevuskulusid, muutes selle e-poe kasumlikkuse võtmefaktoriks. E-kaubanduse ettevõtted võitlevad sageli laovarude haldamise, tellimuste täitmise, saatmiskomplekssuste ja tagastuste töötlemisega. Need väljakutsed võivad põhjustada viivitusi, suurendada kulusid ja negatiivset kliendikogemust, kui neid ei käsitleta korralikult.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.