Rohkema info nägemiseks:

INVESTAYA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 90; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INVESTAYA OÜ kohta arvamuslugu!"

INVESTAYA OÜ hetkeolukord

Juba 90 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Aruandeaasta peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenusgrupid ning kavandatud muudatused

Investaya OÜ põhitegevuseks on investeeringute haldus ja IT alased konsultatsioonid. 2023. aastal ei olnud ettevõttel müügitulu. Investaya lõpetas 2023. aasta kasumiga, mis oli saadud finantsinvesteeringute müügist ja ümberhindlusest.

Riskid ja nende mõju juhtimine

Börsikurside ja valuutakurside muutumisega seonduvaid riske väärtpaberitele ja USA dollari kursi kõikumised võivad avaldada olulise mõju ettevõtte tulemustele, kuna finantsvara koosneb kaubeldavatest akstsiatest, mille alusvaluuta on osaliselt USA dollar. Samuti finantsvara koosneb krüptovaluutadest, mis on tuntud oma äärmusliku hinnakõikumise poolest, mis võib põhjustada kiireid ja suuri väärtuse muutusi. Riske maandatakse väärtpaberite pideva jälgimisega ja positsioonide muutmisega ning jaotamisega erinevate krüptovaluutade vahel.

Makromajanduslik mõju 2023. aastal mõjutasid makromajanduslikud tegurid nagu inflatsioon, intressimäärade tõus, majanduskasvu aeglustumine ja geopoliitilised sündmused märkimisväärselt nii USA aktsiate hindu kui ka krüptovaluutasid. Kuigi aktsiaturgudel oli suur mõju Föderaalreservi poliitikal ja majandusel, olid krüptovaluutad tugevalt mõjutatud regulatiivsetest muudatustest ja turu volatiilsusest. Mõlema turu dünaamika peegeldab investorite vastuseid globaalsetele majanduslikele ja poliitilistele muutustele.

Peamised finantssuhtarvud 01.01.2023 -31.12.2023 01.01.2022 -31.12.2022

Puhaskasum (-kahjum) 71 636 -454 775

ROA 8% -84%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: (cid:127) ROA (%) = puhaskasum (-kahjum) / varad kokku * 100

INVESTAYA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.