Rohkema info nägemiseks:

GAILIRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 99; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GAILIRA OÜ kohta arvamuslugu!"

GAILIRA OÜ hetkeolukord

Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Gailira põhitegevusalaks on spordiürituste korraldamine, sh ürituste ettevalmistus ja ajavõtt, kodulehe haldamine, sotsiaalmeedia reklaam.

Peamisteks korraldatavateks spordiüritusteks on orienteerumisvõistlused, päevakud ja spordipäevad ettevõtetele. OÜ Gailira pakub teenust peamiselt Setomaa piirkonna ettevõtetele ning MTÜ-dele.

Ettevõte loodi 2020. aasta sügisel. 2022. aastal palju majandustegevust ei toimunud, kuid tulevikus on plaanis aktiivsem majandustegevus, sh spordiürituste korraldamine Eestis ja välismaal ning muud ürituste korraldamisega seotud teenuste pakkumine, nt kodulehe haldamine ja sotsiaalmeedia tegevus. Möödunud majandusaastatel teenitud kasumit on plaanitud kasutada ka koolitustel osalemiseks.

OÜ Gailira osakapitali sissemakse tasuti 2022. aasta oktoobris. OÜ Gailirat juhib kaheliikmeline juhatus.

GAILIRA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.