Rohkema info nägemiseks:

ÕUNA GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ehitus-, torustiku- ja infrastruktuurilahendusi, hõlmates parklate ehitust, veetrasside ning kanalisatsiooni- ja sadeveesüsteemide väljaehitamist, side- ja elektritöid, kaevetöid ja torutöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Õuna Grupp OÜ, oma ala juhtiv ettevõte, on pühendunud tippkvaliteediga infrastruktuurilahenduste pakkumisele, mis vastavad tänapäeva nõudmistele ja tuleviku väljakutsetele. Oleme mitmekülgne meeskond, kes on spetsialiseerunud mitmetele teenustele, sealhulgas parklate ehitusele, veetrasside ja kanalisatsiooni- ning sadeveesüsteemide projekteerimisele ja rajamisele, samuti side- ja elektritöödele. Meie kaasakiskuvad lahendused on loodud innovatsioonist innustatuna, kombineerides tipptasemel tehnikat ja teadmisi, et tagada klientidele kvaliteet, mis rahuldab ka kõige kõrgemaid ootusi.

Parklad on äri- ja eluhoonete oluline osa ning meie professionaalsed insenerid ja ehitajad on eksperdid funktsionaalsete, turvaliste ja kasutajasõbralike parkimislahenduste loomisel. Projekteerimisest kuni ehitamiseni pakume tipptasemel teenust, mis tagab mitte ainult kõrgeima kvaliteedi, vaid ka projekti õigeaegse valmimise.

Veetrasside, kanalisatsiooni- ja sadeveesüsteemide projekteerimine ja rajamine nõuab täpsust ja efektiivsust ning meie meeskond on selleks valmis. Oleme tuntud meie täpsete ja vastupidavate süsteemide poolest, mis on loodud vastavalt klientide vajadustele ja kõrgetele standarditele.

Side- ja elektritööd on olulised igasuguste infrastruktuuriprojektide jaoks. Oleme pühendunud tipptasemel side- ja elektritöödele, tagades usaldusväärse ja kiire ühenduse, mis vastab tänapäeva nõudmistele. Kaevetööd ja torutooted on aluseks paljudele projektidele. Oleme spetsialiseerunud kiiretele, täpsetele ja vastupidavatele kaevetöödele ning pakume laias valikus kvaliteetseid torutooteid, mis vastavad nii kodu- kui ka ettevõttevajadustele.

Õuna Grupp OÜ püüab pidevalt ületada piire, tuues innovatsiooni ja kvaliteeti igasse projekti. Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab pakkuda täiuslikke infrastruktuurilahendusi, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et leida teie projektile parim lahendus, tagades teile rahulolu ja jätkusuutlikkuse.

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5638 9654

ÕUNA GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Torutööd on vastupidavad ja vastavad ootustele.

- Kerli M.

Suurepärane töö sadeveesüsteemidega, aitasid vältida üleujutusi.

- Gunnar T.

Kanalisatsioonitrasside ehitus sujus muretult.

ÕUNA GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Õuna Grupp OÜ on ettevõte, mille põhitegevus on vee-, gaasi- ja kanalisatsioonitrasside ehitus. See on spetsialiseerunud infrastruktuuri loomisele, mis on hädavajalik igapäevaelu toimimiseks. Nende töö hõlmab veevarustuse, gaasijuhtmete ja kanalisatsioonisüsteemide ehitamist, mis on olulised nii kodude kui ka ettevõtete jaoks.2022. majandusaasta oli Õuna Grupp OÜ jaoks edukas. Ettevõtte realiseerimise netokäive ulatus 51 022 euroni, mis on märkimisväärne summa, arvestades ettevõtte suurust ja tegevusvaldkonda. Lisaks sellele oli ettevõtte kasum 18 139 eurot, mis näitab, et ettevõte on

Dropdown

kõik artiklid

Parklate ehitus Õuna Grupp OÜ poolt

Parklate ehitus on oluline nii kinnistutele, kortermajadele kui ka teistele suurtele hoonetele, mis vajavad erinevate auto- ja jalgrattaparklate ehitamist. Õuna
ssb.ee
Parklate ehitus on oluline nii kinnistutele, kortermajadele kui ka teistele suurtele hoonetele, mis vajavad erinevate auto- ja jalgrattaparklate ehitamist. Õuna Grupi OÜ omab pikaajalist kogemust parklate ehitamisel, mis on võimaldanud neil luua elujõulisi ja funktsionaalseid lahendusi, mis vastavad kliendi vajadustele. Õuna Grupi meeskond ühendab endas kõrget kvaliteeti, professionaalsust ja usaldusväärsust. Meeskond on teadlik, et parklate ehitamise suurimad väljakutsed on seotud konstruktsiooni, seadmete ja materjalide valikuga, mis on vastupidavad ja keskkonnasõbralikud. Õuna Grupi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.