Rohkema info nägemiseks:

MIAMO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Avasta Miamo e-pood! Pakume luksuslikke ja kvaliteetseid ilutooteid - tuntuimad tooted on meie kortsupadjakesed ja CleanCrystal karvaeemaldusvahend.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kaunis ja enesekindel olek on midagi, mida me kõik ihaldame. Särav nahk, värske jume ning enesetunne, mis kiirgab enesekindlust, on eesmärgid, mida püüame saavutada igapäevaselt. Just sellistele soovidele ja vajadustele ongi loodud Miamo e-pood, kus naiste ilu ja heaolu on kõige tähtsam.

Miamo e-pood on unikaalne platvorm, mis on spetsiaalselt loodud naistele, et aidata neil tunda end kauni ja säravana iga päev. Kauplus pakub mitmekülgset valikut tooteid, mis on mõeldud naise igapäevase ilurutiini rikastamiseks ning enesetunde tõstmiseks. Olgu selleks siis päevane nahahooldus, lõõgastavad hetked või enesehellitamine, Miamo on sinu usaldusväärne partner ilu teekonnal.

Üks Miamo populaarsemaid tooteid on nende unikaalsed kortsupadjakesed, mis on loodud spetsiaalselt näole, kaelale ja dekolteele. Need padjad võimaldavad sul ärgata hommikuti värskema ja säravama nahaga ning toetavad tervislikku naha vananemist. Lisaks on valikus ka käsitööna valmistatud KYLM kehavahud erinevate lõhnadega, mis lisavad sinu igapäevaelule luksust ja naudingut.

Miamo mõistab kaasaegse naise kiiret elurütmi ning soovi hoida enda nahka sileda ja kaunina. Sellepärast on nende valikus ka CleanCrystal karvavaha, mis on tõhus ja mugav viis karvadest vabanemiseks, mis jätab naha pehmeks ja siledaks. See toode on justkui salajane relv enesekindluse tõstmiseks ning enda parima väljanägemise saavutamiseks.

Kuid Miamo ei piirdu vaid pindmiste lahendustega. Nende uuenduslik 4-1 näohooldusseade kasutab punase valguse teraapiat, et stimuleerida näonaha sügavamaid kihte, pidurdada vananemisilminguid ning muuta naha siledaks ja terveks. See multifunktsionaalne imevahend pakub sulle nelja erinevat eelist ühes seadmes, muutes sinu ilurutiini veelgi tõhusamaks ja nauditavamaks.

Miamo e-pood ei ole lihtsalt ilutoodete müüja, vaid kaaslane sinu teel enesekindla ja särava minani. Nende põhjalikult valitud tootevalik, mis põhineb tõhususel ja kvaliteedil, peegeldab nende pühendumust sinu ilu ja heaolu edendamisele. Külastades Miamo e-poodi, avastad sa maailma, kus ilurutiinist saab nauding ning iga päev on võimalus tunda end erilisena.

Kui oled valmis astuma sammu enesekindlama ja säravama mina poole, on Miamo sinu ideaalne kaaslane sel teekonnal. Nende e-pood ootab sind avastama laia valikut tooteid, mis aitavad sul tunda end ilusana igal hetkel. Tutvu Miamo pakkumistega juba täna ning avasta uus tase naiste ilu ja enesetunde eest hoolitsemisel.

E-POOD

MIAMO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli T.

Pikalt nende fänn olnud. Soovitan!

- Hanna-Liisa M.

Super bränd! Kiire tarne ja super tooted!

- Mairi R.

Väga kvaliteetsed tooted ja lihtne tellida!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KYLM kehavaht: kevadine rikkalik niisutus sinu nahale

Kevad on meid juba oma soojuse ja päikesepaistega ümbritsenud, kuid sellega võib kaasneda ootamatu väljakutse – naha kuivus ja dehüdratsioon. Päike, olgugi oma imelise soojuse ja valgusega, võib jätta meie naha januseks ning ilma piisava hoolitsuseta võib see viia ebameeldivate tundemärkideni, nagu ketendus, sügelus ja punetus. Õnneks on aga olemas lahendus, mis toob su nahale tagasi selle kaotatud elujõu ja sära – KYLM kehavaht. KYLM kehavahud on spetsiaalselt loodud selleks, et niisutada ja hellitada sinu nahka sügavuti. Nende rikkalik koostis sisaldab väärtuslikke koostisaineid nagu

Dropdown

kõik artiklid

CleanCrystal: lihtne ja tõhus karvaeemaldus ning nahakoorimine

Unistus ühtlasest ja säravast nahast on paljude naiste soov. Karvade eemaldamine ja naha koorimine võivad olla aga tülikad ning aeganõudvad protsessid. Õnneks o
ssb.ee
Unistus ühtlasest ja säravast nahast on paljude naiste soov. Karvade eemaldamine ja naha koorimine võivad olla aga tülikad ning aeganõudvad protsessid. Õnneks on nüüd olemas lahendus, mis teeb sellest igapäevase rutiini lihtsaks ja tõhusaks – CleanCrystal nanotehnoloogiline karvaeemaldusvahend. See innovatiivne seade mitte ainult ei eemalda karvu, vaid koorib ka õrnalt surnud naharakud, jättes sulle ühtlase ja särava naha. CleanCrystal kasutab nanotehnoloogiat, et pakkuda sulle unikaalset lahendust karvade eemaldamiseks ja naha koorimiseks ühes liigutuses. Selle tulemusena saad nautida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.