Rohkema info nägemiseks:

INTRAC GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 304; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INTRAC GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

INTRAC GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 304 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

INTRAC GROUP IG OÜ tegevusaruanne 2022

BRC Eesti OÜ asutati 10. novembril 2020 aastal eesmärgiga osaleda teatud automarkide müügiprotsessi vahendajana. Tegevus on olnud tänini suhteliselt tagasihoidlik. On olnud pigem mõtete kogumise ja ärisuundade seadmise aeg.

Aruandeperioodil ega varasemalt äriühingus koosseisulisi töötajaid ei olnud. Juhatuse ning nõukogu liikmetele tasusid ning muid soodustusi ei makstud.

Aruandeaasta juulikuus sõlmiti leping, mille kohaselt BaltCap Baltic Investment Fund III müüb juhtiva metsamasinate turustaja, INTRAC Group’i, United Partners Investments OÜ’le.

Tehinguga jõuti lõpule 2023 märtsikuus.

Novembris 2022 toimusid United Partners Group’is stuktuurilised muudatused. Seotud osapoolte tehingute tulemusena sai BRC Group OÜ asemel BRC Eesti OÜ emaettevõtteks BRC

IG Holding SIA. Eelmisel aruandeperioodil kuulus 100% osalus BRC Group OÜ’le, käesoleva aruandeperioodi lõpul BRC IG Holding SIA-le. Viimane kuulus aruandeperioodi lõpu seisuga 100% United Partners Investments OÜ’le.

INTRAC Group’i ostu tulemusena omandas BRC IG Holding SIA oma tütarettevõtte, BRC Eesti

OÜ, vahendusel 100% osaluse INTRAC Group’is. BRC IG Holding SIA osanikeks on lisaks United

Partners Investments OÜ’le, ZGI, Duo Holding ja Spring Capital Growth Fund. Tehing vajas ka

Eesti, Läti ja Leedu konkurentsiametite heakskiitu, mis on nüüdseks saadud.

INTRAC Group omab tütarettevõtteid kõigis kolmes Balti riigis. INTRAC Group’i peamine tegevusvaldkond on metsa-, ehitus-, põllumajandus- ja materjalikäsitlusmasinate ning nende lisavarustuse ja varuosade müük, rent, hooldus ja remont. Kontsern esindab John Deere´i metsandustehnikat, Massey Fergusoni põllumajandusmasinaid, Manitou, Doosan ja Case, pinnase, asfaldi ja prügi tihendamise seadmeid tootvat Bomagi ja mitmeid teisi kaubamärke.

Peale INTRAC Group’i omandamist tegutseb BRC IG Holding SIA üle Baltikumi 16 keskuses, kontsern müüb aastas ca 2000 sõiduautot ja 700 rasketehnika ühikut, aastakäive on ca 130 miljonit eurot, töötajate arv üle 300 ning grupil on oma liising- ja rendiportfell.

Ainuosaniku otsusega, 06. märtsist 2023, lepiti kokku suurendada BRC Eesti OÜ osakapitali 1 997 500 euro võrra 2 000 000 euroni. Ühingu osakapitali suurendati olemasolevale osanikule (BRC IG Holding SIA) kuuluva osa nimiväärtuse suurendamise teel. BRC IG Holding

SIA tasus osa nimiväärtuse suurendamise eest rahalise sissemakse summas 4 250 000 eurot, millest 1 997 500 eurot on nimiväärtus ja 2 252 500 eurot on ülekurss.

BRC Eesti OÜ on jätkuvalt tegutsev.

Erik Ringmaa

INTRAC GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.