Rohkema info nägemiseks:

GN SALES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2069; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta GN SALES OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus vanakraamituru võlu kohtub kaasaegse jaemüügi tõhususega. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume sujuvat lahendust nii eraisikutele kui ka ettevõtetele riiete ja muude esemete müümiseks kiire turukeskkonnas. Kujutage ette kohta, kus teie peidetud pärlid ja armastusega kantud aarded saavad uue elu, kus iga ese jutustab loo ja iga müük sütitab rõõmu.

Meie sagina täis turuplatsi südames on uuenduslik kontseptsioon boksi rentimisest. See ainulaadne lähenemine võimaldab müüjatel oma riideid ja kaupu korraldatud, atraktiivsel viisil välja panna, kutsudes ostjaid avastama ja uurima. See ei ole ainult müügi tegemisest; see on kogemuse loomisest, mis kõlab kooskõlas traditsioonilise vanakraamituru nostalgiaga, olles samas mugav kaasaegse ostlemise viis.

Meie hoolikalt kujundatud ruumid on loodud kokku tooma mõttekaaslasi, kes hindavad jätkusuutlikkuse väärtust, jahti põnevusele ja peidetud aarete leidmise rõõmu. Olgu te siis kogenud müüja või uudishimulik ostja, meie turg on varjupaik kõigele ainulaadsele, vintage'ile ja eklektilisele.

Omaks võtke meie ettevõtte tunnuslause vaim, Karbis aarded, karbist väljas rõõm! Liituge meiega teekonnal, et muuta meie mõtteviisi müügi ja ostlemise kohta. See ei ole ainult riietest – see on lugudest, mida nad kannavad, ja rõõmust, mida nad toovad, kui leiavad uue kodu.

Astuge meie maailma, rentige karp ja saage osa elujõulisest kogukonnast, mis tähistab minevikku, samal ajal tulevikku omaks võttes. Koos jätkakem meie turu lugu jutustavate aarete kudumist.

Kontakt

GN SALES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

Nii lõbus ja põnev koht! Leidsin siit mitmeid ainulaadseid esemeid oma kollektsioonile.

- Jaan P.

Armastan seda kontseptsiooni! See on nagu aardejaht igal külastusel.

- Kadi A.

Väga hästi korraldatud ja kaunilt kujundatud. Kindlasti tulen siia tagasi!

Miks valida vanakraamiturud jätkusuutlikuks ostlemiseks?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks tarbimise keskkonnamõjust, on jätkusuutlik ostlemine kujunenud vastutustundliku elustiili oluliseks aspektiks. Vanakraamiturud, oma teise ringi kaupade ja vintage-esemete aardekambritega, pakuvad ainulaadset võimalust jätkusuutlikult ostelda. Keskkonnasõbralik tarbimine Üks veenvamaid põhjuseid vanakraamiturgudel ostlemiseks on võime vähendada jäätmeid. Esemed, mis muidu võiksid lõppeda prügilates, leiavad uue elu nutikate ostjate käes. Eelnevalt kasutatud kaupade ostmine aitab kaasa ringmajandusele, mis väärtustab taaskasutust üle äraviskamise. Lisaks

Dropdown

kõik artiklid

Millised on boksi rentimise eelised turul tegutsevatele väikeettevõtjatele?

Boksi rentimine GN SALES OÜ turul pakub ainulaadset võimalust väikeettevõtjatele, säästlikele ostjatele ja DIY huvilistele oma toodete esitlemiseks ja müümiseks
ssb.ee
Boksi rentimine GN SALES OÜ turul pakub ainulaadset võimalust väikeettevõtjatele, säästlikele ostjatele ja DIY huvilistele oma toodete esitlemiseks ja müümiseks kiire turukeskkonnas. Boksi rentimine on nagu omada mini-kauplust suuremas turuplatsis, pakkudes kulutõhusat ja paindlikku jaemüügipinda. Boksi rentimine meie turul toetab mitte ainult jätkusuutlikke ostutavasid, vaid pakub ka mitmeid eeliseid nagu madalad ülalpidamiskulud, kokkupuude mitmekesise kliendibaasiga ja paindlikkus tootevalikuga katsetamiseks. Sihtgrupi mõistmine Meie turg meelitab keskkonnateadlikke inimesi, kes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.