Rohkema info nägemiseks:

MAALANDA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 219; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAALANDA OÜ kohta arvamuslugu!"

MAALANDA OÜ hetkeolukord

Juba 219 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Maalanda OÜ on 17.11.2020 asutatud investeerimisvaldusettevõte. Maalanda OÜ põhitegevuseks on investeeringute omamine ja tegemine.

Maalanda OÜ asutati investeeringute ühendamiseks kolmes Eesti ettevõttes Saka Era, Saka Agro OÜ ja Eesti Era OÜ.

2023. aasta oli põhjapoolkeral mõõtmissajaloo kõige soojem, juulikuu oli üldse kuumim kuu maailmas. Kuumusega kaasnes sajandi suurim põud, mis algas juba kevadel suvivilja idanemise ja talivilja taastärkamise ajal. Samas oli kevadel pikalt öökülmasid. Koristamise ajal oli ilm enam-vähem, kuid kevadine põud oli oma töö teinud ja saagid olid viletsad. 2023. aastal oli tütarfirmade saak eelmisest aastast kaks korda väiksem, kuna 225 ha maad oli maha müüdud ja ilmastikutingimused olid ekstreemsed. 2024. aastal plaanitakse müüa veel 250-300 ha maad, valdav osa sellest renditakse viljakasvatamiseks tagasi.

Vaatamata kestvale sõjale jätkub 2022. aasta sügisel alanud viljahindade langus. Venemaa taganemine Musta Mere viljaleppest ei osutunud takistuseks, sest Ukraina vili liigub ka ilma selleta. Kuna Venemaa ja Valgevene turult väetisi ei tule, siis on Euroopa väetised kallimad. Kütuse hinnad on püsinud enam-vähem stabiilsed. Inflatsioon ja intressimäär on jätkuvalt suur. Ettevõtte tegevustes ei ole 31. detsembril 2023 lõppenud majandusaasta jooksul olulisi muudatusi toimunud.

Majandusaasta tulemuseks jäi 2 060 390 eurot kasumit (2022 13 113 eurot kahjumit).

Ettevõtte osakapital on 31.12.2023 seisuga 2 501 eurot. Ettevõttel töötajad puuduvad.

Juhatuse hinnangul on Maalanda OÜ jätkuvalt tegutsev ettevõte.

MAALANDA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.