Rohkema info nägemiseks:

CREDORY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 463; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CREDORY OÜ kohta arvamuslugu!"

CREDORY OÜ hetkeolukord

Juba 463 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Credory OÜ (edaspidi nimetatud Credory) on finantseerimisasutus, mille põhitegevuseks on kinnisvara tagatisel ärilaenude väljastamine Eestis registreeritud väike- ja keskmise suurusega ettevõttetele. Credory omab Rahapesu Andmebüroo poolt väljastatud tegevusluba.

2023. aasta oli Credory jaoks ärimahtude kasvatamise kui ka investorbaasi suurendamise aasta. Credory pakkus enda investorbaasile erinevaid finantsinstrumente, millega enda kapitali struktuuri parandati. 2023. aasta peamiseks väliskeskkonna sündmuseks, mis osaliselt mõjutas ka

Credory finantstulemusi, oli kiire baasintresside (Euribor) kasv. Kõrgem intressitase mõjutas laenutaotluste arvu ja suurendas olemasolevate klientide finantskoormust. Laenuportfelli kvaliteet oli aasta lõpu seisuga rahuldav ning oli probleemseid laenukliente, mis vajasid rohkem tähelepanu.

Tulenevalt tegevuskeskkonnale ei muutunud Credory oluliselt enda laenude väljastamise poliitikat, täpsemalt kohandati tagatiste turuväärtuse hindamist konservatiivsemaks. Aruande esitamise tähtajal saame kinnitada, et töö probleemsete laenuklientidega on olnud edukas ja laenuportfelli kvaliteet on heal tasemel.

Aastal 2024 on plaanis kasvatada laenuportfelli läbi tasakaalustatud riskipoliitika. Kogu ettevõtte laenuportfell on alati tagatud kinnisvara tagatistega.

Ettevõtte igapäeva tööd korraldab 1-liikmeline juhatus. Aruandeaastal oli keskmine töötajate arv 2 inimest.

Peamised finantssuhtarvud: 2023.a. 2022.a.

Omakapitali määr 10,49 4,78

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 1,74 1,53

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: *Omakapitali määr (%) = omakapital/ varad *100 *Lühiajaliste kohustiste kattekordaja ( kordades) = käibavara/ lühiajalised kohustised

CREDORY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.