Rohkema info nägemiseks:

HEPSOR 3TORNI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 340; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HEPSOR 3TORNI OÜ kohta arvamuslugu!"

HEPSOR 3TORNI OÜ hetkeolukord

Juba 340 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hepsor 3Torni OÜ on 2020 aasta novembris asutatud elamuarendusega tegelev ettevõte.

Jaanuaris 2021. aastal ostis ettevõte Tallinna linnas kinnistu, aadressil Paldiski mnt 227 c pindalaga 20 274 m2.

Kolmetornilises majas, mis valmib 2024. aasta kevadel, on kokku 101 avarat perekorterit ning seda ümbritsevad mitu mänguväljakut ja palju rohelust. Hooned asuvad Harku järve vahetus läheduses, majade kõrvalt kulgeb

Harku-Nõmme terviserada, olemas on head ühendused kesklinnaga ja teiste linnaosadega nii ühistranspordi, ratta kui autoga.

2022. aastal sõlmiti LHV Pank AS-iga laenuleping summas 13,9 miljonit eurot arendusprojekti ehituse finantseerimiseks. Ehitusleping sõlmiti Mitt&Perlebach OÜ-ga, augustis 2022. aastal.

Projektiga saab tutvuda: www.hepsor.ee/ojakalda/

Majandusaastal ettevõttel töötajaid ei olnud.

Ettevõtte juhatuses on kaks liige, kellele aruandeaastal tasusid ei makstud.

Majanduskeskkond

Viimased aastad on kinnisvarasektoris olnud turbulentsed. Nõudlus kinnisvara järele on liikunud COVID-19-st tingitud ebakindlusest 2020. aastal rekordeid püstitanud müüginumbriteni 2021. aasta lõpus. Lõppenud aastal mõjutas Eesti kinnisvaraturgu Vene-Ukraina sõda, hüppeliselt kasvanud energiahinnad, inflatsioon, intressikulude tõus ja tarbijate kindlustunde langus, mis jõudis ajalooliselt madalaimale tasemele 2022. aasta sügisel ning aruandeaasta lõpus näitab mõõdukat paranemise trendi. Maa-ameti andmetel kahanes aasta võrdluses nii Tallinnas kui Harjumaal kõigi korteriomanditega tehtud ostu- ja müügitehingute arv 11%. Keskmine

HEPSOR 3TORNI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.