Rohkema info nägemiseks:

RV TEENUSED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Happy-fly Batuudikeskus pakub mitmekülgset mängurõõmu lastele erinevate batuudialade, takistusradade ja peotubade näol.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Päev täis naeru, rõõmu ja seiklusi ootab sind Tallinna südames asuv Taasavatud Happy-fly Batuudikeskus! See on koht, kus igas vanuses lapsed ja nende vanemad leiavad endale meelepärast tegevust ning loovad mälestusi, mis kestavad terve elu.

Batuudikeskus avab uksed maagilisse maailma, kus väikelastel on ohutu mängida suures aiaga piiratud alal. Seal ootavad neid erinevad mänguasjad, onnid ning mitmed toredad eakohased tegevused. Vanematel on võimalus mugavalt jälgida laste mängu diivanilt, samal ajal kui pisikesi saab hooldada privaatses ema-beebi toas.

Mitmekülgsus on meie moto - batuudikeskuses on lausa kaks batuudiala. Üks neist on loodud eriliste trikkide ja osavate hüpete jaoks, teine aga pakub turvalist keskkonda väiksematele lastele. Kes ütles, et lõbus ja füüsiline aktiivsus ei käi käsikäes? Takistusrada paneb proovile nii tasakaalu kui vastupidavuse. Kukkumist karta pole vaja – maandud otse pallimerre!

Happy-fly pakub lausa kuut erinevat temaatikaga peoruumi, kus iga laps leiab midagi endale meeldivat. Tutvu meie peotubadega [siin] ja korralda oma lapsele unustamatu sünnipäevaelamus. Meie särav ja sõbralik personal aitab sul valida just selle õige peotoa ning pakub ka maitsvat peolauda.

Aktiivse päeva keskel on oluline võtta aeg maha ning nautida kehakosutust. Happy-fly kohvik pakub laias valikus toite ja jooke, alustades praadidest kuni külma- ja kuumade jookideni. Naudi suupisteid ja lõõgastu mängukeskuse hubases kohvikus.

Lõpetuseks, kui soovid kogeda seda unikaalset mängurõõmu ja planeerida erilist sündmust Happy-fly Batuudikeskuses, võta meiega ühendust. Oleme valmis aitama sul korraldada unustamatu sünnipäev, pidulik üritus või hoopis vahva koosviibimine. Kirjuta meile ja leiame koos parima lahenduse sinu soovidele!

Tule külla Happy-fly Batuudikeskusesse ja avasta rõõmupisaratega täidetud maailm, kus naeratused ja seiklused on alati oodatud!

UURI LISAKS

RV TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko

Väga puhas ja hästi hoitud keskkond. Ideaalne koht laste sünnipäevadeks.

- Liisa

Suurepärane valik peotubasid, lastel oli lõbus!

- Martin

Üllatavalt mitmekülgne mängukeskus. Laps armastas takistusraja väljakutseid.

5 põhjust, miks batuudipeod on lahedad

Kujutage ette pidu, kus gravitatsioon on valikuline ja õhk on täis naeru. Batuudipeod on uusim trend ürituste planeerimisel, mis ühendab lõbu, fitnessi ja vabaduse ainulaadsel viisil, mida tavapeod lihtsalt ei suuda pakkuda. Siin on viis põhjust, miks batuudipeod on absoluutne hitt. 1. Võrreldamatu energia ja põnevus Hüppamise tegevus on iseenesest põnev. See on vabastav kogemus, mis vallandab endorfiine, muutes kõik õnnelikuks ja energiliseks. Batuudipargid pakuvad tohutut ühendatud batuutide ala, mis võimaldab külalistel tõusta uutesse kõrgustesse, sõna otseses mõttes! Batuudipargid ei

Dropdown

kõik artiklid

Kas batuudil hüppamisel on ka kasud?

Batuudil hüppamine on vaba aja tegevus, konkurentsivõimeline sport ja treeningvorm, mis hõlmab hüppamist batuudil. Batuut, seade, mis koosneb tugevast kangast,
ssb.ee
Batuudil hüppamine on vaba aja tegevus, konkurentsivõimeline sport ja treeningvorm, mis hõlmab hüppamist batuudil. Batuut, seade, mis koosneb tugevast kangast, mis on pingutatud terasraami külge paljude spiraalvedrude abil, pakub tagasilöögijõudu, mis lennutab hüppaja kõrgele õhku. Aastate jooksul on batuudil hüppamine muutunud populaarseks lõbusaks ja põnevaks viisiks treenimiseks. See pole ainult lastele; ka täiskasvanud avastavad rõõmu ja eeliseid tervise ja õnne juurde põrkamisest. Füüsilise tervise eelised Regulaarne batuudil hüppamine suurendab teie südame löögisagedust ja parandab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.