Rohkema info nägemiseks:

WIRE SALAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2124; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta WIRE SALAD OÜ kohta arvamuslugu!"

WIRE SALAD OÜ hetkeolukord

Juba 2124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Wire Salad OÜ (edaspidi: ettevõtja) on asutatud 23. novembril 2020. Ettevõtja peamine tegevusala on innovatiivsete digitaalsete toodete nagu näojooga, sofajooga ja pilatese harjutuste müük ning propageerimine. 2023. aastal on plaanis jätkata sama tegevusalaga.

Ettevõtja äritegevus ei ole tsükliline või hooajaline.

Ettevõtja jätkas uute kasutajate lisamist oma digitaalsetesse rakendustesse. Ettevõtja on esimest korda välja lasknud omarakendused Google

Play poes ja Apple'i App Store'is. Lisaks on ettevõtja laienenud e-kaubandusse ja müüb oma tegevusega seotud esemeid, mida saab osta kogu maailmas.

Ettevõtja on järgmise majandusaasta suhtes lootusrikas ning keskendub rohkemate digitaalsete rakenduste ja e-kaubanduse toodete loomisele samades kategooriates.

Ettevõtja on tegelenud palju oma andmebaaside ümbertöötamise ja klientide kasutuskogemuse parandamisega. Ettevõtja panustas märkimisväärselt uude koodibaasi, disaini täiustustesse ja videosisu loomisse. Lähitulevikuplaanid hõlmavad eelkõige investeeringuid uute rakenduste arendusse ja sisuloomesse.

Aruandeaasta jooksul ei ole toimunud või toimumas uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

2022 aastal oli WireSalad OÜ keskmine täiskohale taandatud töötajate arv 3 (2021 aastal 2 töötajat). Juhatuse liikmete arv oli 1 (2021 aastal sama). 2022 aastal oli töötajate palgakulu koos sotsiaalmaksudega 225 tuhat eurot (2021 aastal 37 tuhat eurot). Juhatuse liikmed ei ole aruandeaastal saanud tasu juhatuse liikme kohustuste täitmise eest.

Peamised finantssuhtarvud: 01.01.2022-31.12.2022 23.11.2020-31.12.2021

Võlakordaja 1,24 0,64

Likviidsuskordaja 0,81 1,55

ROE -229% 100,0%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Võlakordaja = kohustised / varad kokku

Likviidsuskordaja = käibevara / lühiajalised kohustused

ROE (%) = puhaskasum (kahjum) / omakapital kokku * 100

Aastal 2022 kasvasid poliitilised pinged sõjaks Venemaa ja Ukraina vahel. See konflikt on tõsiselt mõjutanud ülemaailmseid sündmusi, mõjutanud negatiivselt toormehindu ja finantsturge, mistõttu on suurenenud ärikeskkonna volatiilsus. Olukord on jätkuvalt väga ebastabiilne ning kehtestatud sanktsioonide ja piirkonnas tegutsevate ettevõtete äritegevuse piirangute tõttu on oodata tagajärgi majanduskeskkonnale tervikuna (eelkõige tarne- ja nõudlusahela piirangute näol). Siiski ei ole võimalik hetkel täielikult ette näha nende sündmuste tagajärgede ulatust ettevõtjale. Ettevõtja kasutab Apple App Store's ja Google Play poes loetletud rakenduste jaoks Ukraina tarkvaraarendajat. On olemas varuplaan juhuks, kui sealne arendaja ei saa teenust pakkund, ning negatiivset finantsmõju äritegevusele ei oodata.

WIRE SALAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.