Rohkema info nägemiseks:

ATTEST MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 38; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ATTEST MANAGEMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

ATTEST MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 38 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta oli Attest Management OÜ jaoks stabiilne. Aasta jooksul jätkasime kõrgetasemeliste virtuaalsete kontorihaldusteenuste pakkumist.

Tänu meie tugevale tehnoloogilisele oskusteabele ja automatiseeritud süsteemidele, suutsime säilitada 2022. aasta müügimahtu ja tagada meie klientidele järjepidevalt suurepärane teenindus.

Automatiseeritud süsteemide kasutamine on olnud meie tegevuse võtmekomponent. Tänu nendele süsteemidele oleme suutnud tõhustada oma teenuseid, vähendada vigu ja pakkuda klientidele kiiret ja tõhusat teenindust. Samuti on see võimaldanud meil hallata oma tegevust tõhusalt ja toime tulla igasuguste väljakutsetega.

2023. aastal oli ettevõtte müügitulu 41 319 EUR, mis on põhimõtteliselt samal tasemel kui aastal 2022. See on selge märk sellest, et meie teenused on jätkuvalt nõudlikud, vaatamata konkurentsitihedale turule ja majanduslikule ebakindlusele. Meie ettevõte on näidanud, et suudab pakkuda kvaliteetset ja usaldusväärset teenust, mis toetab meie klientide äritegevust.

ATTEST MANAGEMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.