Rohkema info nägemiseks:

TANEL VISION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 137; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta TANEL VISION OÜ kohta arvamuslugu!"

TANEL VISION OÜ hetkeolukord

Juba 137 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tanel Vision OÜ on asutatud 04.12.2020. Ettevõte loodi sooviga osta osalus börsiettevõttes. 2021. aastal osalus edukalt ka soetati. 2023 aastal hoiti tehtud investeeringut. Turgudel valitseva volatiilsuse ja ebastabiilse olukorra (sh globaal poliitiline ja -majanduslik olukord) tõttu tuli majandusaasta lõpul varad õiglasesse väärtusesse hinnata, mille kahjumid kanti kasumiaruandes kuludesse.

Tanel Vision OÜ omakapital ei vasta (31.12.2023) seisuga äriseadustiku sätestatud nõuetel. Aruande koostamise aastal on ettevõte kahjumis seoses aktsiaturude langusega. Omanik loodab, et 2024 a. investeeringute õiglasesse väärtusesse hindaminel saab kasumid kanda kasumiaruande tuludesse. Kui seda ei juhtu, siis omanik kavandab omakapitali taastamiseks vajadusel lisakpaitali suunata ettevõttesse. Kaalutakse erinevate reservide loomise võimalusi.

Ettevõtte omakapitali suurus on 2500EUR. Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liige majandusaastal tasu ei saanud. Töötajaid ei olnud. Ettevõte

Tanel Vision OÜ on jätkuvalt tegeutsev. 2024. aastal on plaanis on investeeringutega jätkata, otsitakse börsidelt ettevõtteid, kelle nähakse edukat tuleviku.

(allkirjastatud digitaalselt)

Tanel Kangert, juhatuse liige

TANEL VISION OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.