Rohkema info nägemiseks:

SEEBAOSA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne teenusepakkuja, kes pakub puhastus- ja haldusteenuseid korteriühistutele. Meie eesmärk on tagada teie kodu puhtus ja heakord ning hõlbustada korteriühistu igapäevaseid haldusülesandeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte südameks on meie meeskond, kes on tugev, kogenud ja pühendunud teie kodu heakorra ja ühistu halduse parandamisele. Meie professionaalsed koristajad on varustatud tipptasemel varustuse ja teadmistega, et tagada trepikodade, koridoride, koristusruumide ja teiste ühiskasutatavate alade laitmatu puhtus.

Hoone välispuhastuse meeskond omab oskusi ja teadmisi, et säilitada hoone välimus esinduslikuna aastaringselt. Akende, fassaadide ja sisehoovide regulaarne puhastus aitab säilitada hoone visuaalse atraktiivsuse ning kaitsta seda kahjulike keskkonnamõjude eest.

Haljastushoolduse spetsialistid panevad hoolt teie ühistu välisilme eest. Nad niidavad muru täpselt ja hoolikalt, hooldavad põõsaid ja puid ning jälgivad, et ümbritsev loodus oleks alati kaunis ja hooldatud.

Lisaks puhastus- ja haljastusteenustele pakume ka haldusteenuseid, mis hõlmavad dokumendihaldust, tõhusat suhtlust ühistu liikmetega ning vajadusel hooldus- ja remonditööde koordineerimist. Meie eesmärk on aidata teie ühistul sujuvalt toimida ja tagada, et teie kodu oleks alati kõrgeimate standardite järgi hooldatud.

Valige meid, et saaksite nautida puhtust ja korda oma kodus ning ühistus. Oleme siin, et teie eest hoolt kanda ja teie kodu särama panna!

+372 5686 9803

SEEBAOSA OÜ kontaktid

5 keskkonnasõbralikku puhastustehnikat teie kodule

Keskkonnateadlikkuse kasvades on jätkusuutlikud puhastusvõtted muutunud olulisemaks kui kunagi varem. Keskkonnasõbralik puhastamine mitte ainult ei vähenda meie ökoloogilist jalajälge, vaid tagab ka ohutuma eluruumi, mis on vaba karmidest kemikaalidest. Keskkonnasõbralikele puhastustehnikatele üleminek võib oluliselt parandada siseruumide õhukvaliteeti ja vähendada terviseprobleemide riski, mis on seotud toksiliste puhastusvahenditega. Lisaks toetab see ökosüsteemide säilimist, vähendades reostust ja jäätmeid. 1. Looduslike puhastusvahendite kasutamine Looduslikud puhastusvahendid, nagu

Dropdown

kõik artiklid

Tõhusa kontorihalduse käsiraamat

Tõhusus kontorihalduses on eduka äri selgroog. See hõlmab kõigi kontorifunktsioonide, alates suhtluse haldamisest kuni dokumentide käsitlemiseni, orkestreerimis
ssb.ee
Tõhusus kontorihalduses on eduka äri selgroog. See hõlmab kõigi kontorifunktsioonide, alates suhtluse haldamisest kuni dokumentide käsitlemiseni, orkestreerimist, tagades, et iga äriaspekt toimib sujuvalt ja ühtselt. Kontorihalduse tõhususe võtmekomponendid Tõhus suhtlus on mis tahes kontori jaoks hädavajalik. Selgete, lühikeste ja usaldusväärsete suhtluskanalite rakendamine vähendab arusaamatusi ja suurendab tootlikkust. Dokumentide tõhus korraldamine säästab aega ja vähendab stressi. Süsteemne lähenemine dokumendihaldusele võib ära hoida olulise teabe kadumise ja hõlbustada vajadusel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.