Rohkema info nägemiseks:

RELA ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta RELA ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

RELA ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Rela Estonia OÜ on püüelnud kleindikeskse äri poole ning eesmärgiks on olla tarbijate esimene valik massaažiteenustes. Rela Estonia OÜ äritegevus põhineb klientide vajaduste, soovide ja käitumise välja selgitamisel ja seejärel nende täitmisel. Rela Estonia OÜ 2022. aasta oli väga väljakutsete rohke. Suureks probleemiks oli massaažiterapeutide nappus. Lisaks sellele mõjutas üldine majandusolukord, mis mõjutas otseselt meie klientide broneeringuid. Majandusareng oli oodatust nõrgem ning 2022. aastal püstitatud ärieesmärke me ei suutnud täita. Rela Estonia

OÜ töötajate arv on olnud 3 inimest. Veel üks meie massaažiterapeut pidi suve jooksul töösuhte lõpetama. Üks Rela Estonia OÜ massööridest töötas alltöövõtu alusel.

Ettevõtte finantsseis:

Ettevõtte finantsseis on hetkel nõrk ja ettevõtte juhtkond on teadlik negatiivsest omakapitalist. Omakapitali negatiivsuse põhjused on meie äri alginvesteeringud, tööjõupuudus ja 2022. aasta jooksul suurenenud kulud. Seevastu Covid-19 viiruse mõjud meie äritegevusele on 2022. aastal olnud väiksemad. Rela Estonia OÜ juhatus on jõudnud otsusele, et lõpetame 2023. aasta jooksul oma äritegevuse täielikult Eestis.

Likvideerimine on alustatud 20.04.2023.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.