Rohkema info nägemiseks:

EXEEDME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 273; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EXEEDME OÜ kohta arvamuslugu!"

EXEEDME OÜ hetkeolukord

Juba 273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Exeedme on plokiahela toega turniiriplatvorm, mis võimaldab iga oskustasemega mängijatel, arendajatel ja korraldajatel oma oskusi raha teenida. Sisuliselt oleme tsentraliseeritud ja detsentraliseeritud mängude konkurentsivõimeline kiht, mis võimaldab mängijatel esitada sõpradele või teistele mängijatele väljakutseid mängudes, mida nad kõige rohkem armastavad. Meie missiooniks on luua õiglane ja usaldusväärne

Play2Earn mänguplatvorm, mis võimaldab neil teenida otseste väljakutsete, liigade ja turniiride mängimise kaudu iga mängitava mängu eest ning eksklusiivseid NFT-de auhindu edenemise ja verstapostide saavutamise eest: trofeed, kogutavad esemed ja mängusisesed varad. nad omavad ja saavad kaubelda või raha teenida. Platvorm võtab tasu iga mängitava mängu eest, et rahastada mängude kaevandamise preemiaid,

NFT-de edasijõudmise preemiaid ja platvormi arendamist.

Oleme otse-eetris alates 2021 mai keskpaigast, kuid alles beetafaasis. Sellegipoolest on enamik funktsioone, mis võimaldavad mängijatel liigades, turniiridel ja otsestes väljakutsetes osaleda, juba CS:GO (Counter Strike) mängu jaoks saadaval. Tulevikus plaanime ühendada rohkem mänge, nagu Call of Duty, FIFA, League of Legends, Chess, Valorant ja palju muid ideid. Meie eesmärk on B2C. Meie jõupingutused on koondunud rohkem Euroopasse ja alguses, kuid plaanime laieneda ka Põhja-Ameerikasse, Lõuna-Ameerikasse ja Aasiasse kohe pärast seda.

Praegune eesmärk muudab mängijakeskse lähenemise abil revolutsiooni viisi, kuidas mängijad võrgus võistlevad

Vastupidiselt hasartmängudele toetub potivõidu võitja vastase(te) alistamisel ainult oma oskustele. Platvorm ei sega mängu tulemust ja teised kasutajad ei panusta, see on rangelt peer-to-peer või üks-ühele või meeskond-meeskonna palgad.

Ürituste korraldajatena tahame olla lihtsalt vahendaja, kus mängijad võistlevad osavusmängudes (mitte õnnemängudes) ja võidavad oma esinemise eest auhindu.

2020 lõpus viis ettevõtte läbi ICO ehk Inital Coin Offering. Mis ICO? Saab lugeda siit https://www.fi.ee/et/finantsinspektsioon/innovatsioonikeskus/virtuaalraha-ico 2020 ei olnud eestis ICO reguleertiud ning Exeedme OÜ ei olnud vaja selleks tegevuluba. ICO käigus väljastati XED tokenid. Osa XED tokenid on ka Exeedme OÜ valduses, antud tokenite bilansiline väärtus on 0€, kuna vastavalt Exeedme OÜ raamatupidamise sise eeskirjadele kajastame virtuaalvääringuid soetusmaksumuses.

Meie kliendid on eraisikud, Ettevõte ei tegutse kõrge riskiga riikides.

Ettevõtte ei ole tegevusluba virtuaalvääringu teenuse pakkumiseks ja ettevõtte ei paku ka virtuaalvääringu teenuseid. Kõik virtuaalvääringu tegevusega seotud aspektid kasutame eraldi partnerit.

EXEEDME OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.