Rohkema info nägemiseks:

EIPPA WSOPERATIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4294; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EIPPA WSOPERATIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

EIPPA WSOPERATIONS OÜ hetkeolukord

Juba 4294 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Eippa WSOperations OÜ asutati 28.detsembril 2020 aastal.

Üldiselt

Eippa WSOperations OÜ on tehnoloogiaettevõte, mille äritegevus põhineb ringmajandusel. Ettevõte ostab, parendab, taaskasutab ja müüb kasutatud elektroonikat ning pakub era- ja äriklientidele jätkusuutlikku alternatiivi uue seadme ostmise asemel.

Ettevõtte kliendid saavad oma süsiniku jalajälge vähendada, valides uuendatud nutitelefoni. Eippa WSOperations OÜ uuendatud nutitelefonil on kuni 78% väiksem süsiniku jalajälg kui samaväärsel uuel telefonil. Ettevõte kuulub Soome Swappie kontserni, mille emaettevõte teeb olulisi arendus- ja turundusinvesteeringuid, mis on vajalikud kogu kontserni jaoks.

2022. majandusaasta teisel poolel ei müünud ettevõte enam kasutatud elektroonikat otse klientidele ja kõik ettevõtte poolt ringlusesse võetud telefonid müüdi teistele Swappie kontserni ettevõtetele ühendusesisese müügina ning vastav grupiettevõte ise müüs lõpptarbijatele edasi. Eippa

WSOperations OÜ alustas 2022 keskendumist remonditeenuste pakkumisele teistele Swappie grupi ettevõtetele.

Ettevõte on 100 % Soome ettevõtte Swappie Oy tütarettevõte. Juhatusse kuulub kokku kolm Soome kodanikku, kellel on võrdväärsed õigused. Eippa WSOperations OÜ kuulub Swappie OY kontserni koos Swappie AB ja Swappie B.V´ga.

Ettevõtte finantsseis

Ettevõtte teise majandusaasta käive oli 132,2 miljonit eurot (2021. aasta käive oli 74,3 milj. eur) ja ärikasum 2,1 miljonit eurot ( 2021.aasta ärikasum oli 2,6 milj. eur) . Ettevõte on sõlminud Soome emaettevõttega finantseerimislepingu, mille tingimuste kohaselt oli ettevõtte finantsvõlg emaettevõtte ees 31.12.22 seisuga 44,0 miljonit eurot (31.12.21 seisuga 7,2 miljonit eurot). Intressimäär on sarnase intressimäära tasemel, mis oleks sarnase laenu puhul saadaval välisfinantseerimisel. Intressimäär jäi majandusaasta jooksul samale tasemele.

Ettevõtte omakapitali suhe 31.12.22 seisuga oli 4,1 % ( 31.12.21 seisuga oli 7,6%).

Ettevõtte müügipiirkonnad olid majandusaastal Itaalia, Rootsi, Saksamaa, Soome, Taani, Iirimaa, Holland, Portugal, Belgia, Slovakkia,

Hispaania, Prantusmaa, Poola ja Tšehhi.

Ettevõtte äritegevuse kõrghooaeg on aasta lõpus ja suvel, majandusaasta algus ja hilissügis on mõnevõrra vaiksemad müügiperioodid.

Ettevõte ostud tehakse valdavalt eruodes ning välisvaluutaostud ei kujuta endast olulist kursiriski. Teiste valuutade valuutarisk on mõnevõrra piiratud ka suhteliselt kiire varude käibe tõttu.

Kõrge inflatsioon ja sõda Ukrainas 2022.aastal mõjutasid tarbijate käitumist ja vahetuskursse ning lisaks mõjutas ka koroonaviiruse põhjustatud pandeemia majandusaasta jooksul jätkuvalt tarneahelaid ja telefonide kättesaadavust teatud turupiirkondades. Samuti mõjutas Covid pandeemia teatavaid otseseid ja kaudseid kulusid, näiteks veohindu, eriti 2022. aasta alguses.

.

Ettevõtte peamised riskid on konkurentsi olukord, toodete kättesaadavus ja operatsiooniriskid. Ettevõte juhtkond juhib operatsiooniriske kvartali- ja aastaplaneerimise ettevalmistamise ja jälgimise kaudu.

Personal

Keskmine töötajate arv majandusaastal oli 529 ( 2021a. 220 inimest) ning tööjõukulud kokku 10,2 miljonit eurot (2021a. 3,5 milj. eur).

Sündmused pärast aruandekuupäeva

Ettevõte teenindab tänapäeval peamiselt kontserni ettevõtteid ja ei müü renoveeritud elektroonikat otse tarbijatele. Valdav osa Swappie Grupi renoveerimistöödest koondati ettevõtte asukohta Eestis.

Geopoliitiline olukord ja kiirenenud inflatsioon põhjustavad ebakindlust ka 2023. aastal. Lisaks võib valitseva turuolukorra pikenemine avaldada

EIPPA WSOPERATIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.