Rohkema info nägemiseks:

VIP-LAHENDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõtte fookuses on uste ja akende paigaldus, vaheseinte ja piirete paigaldus, põrandatööd, puusepatööd, renoveerimine, terrasside ehitus, mööbli montaaz ja paigaldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit oma kodu või kontori värskendamiseks? Kas uusarendus või majaehitus on Teie ees? Ärge muretsege, VIP-LAHENDUS OÜ on siin, et pakkuda Teile parimaid ehitus- ja paigaldusteenuseid vastavalt Teie vajadustele.

VIP-LAHENDUS OÜ peamisteks tegevusaladeks on uste ja akende paigaldus, vaheseinte ja piirete paigaldus, põrandatööd, puusepatööd, renoveerimine, terrasside ehitus, mööbli montaaz ja paigaldus. Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele töödele, et muuta Teie kodu või ärihoone unistuste paigaks.

Meie kogenud töötajad tagavad kindla kvaliteedi, kasutades kaasaegseid töövahendeid ja tehnikaid. Omame 15-aastast kogemust, mis on garantiiks meie oskuste ja professionaalsuse kohta. VIP-LAHENDUS OÜ on tuntud kui usaldusväärne ja kindel partner ehitusvaldkonnas. Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis, mille tõestuseks on klientide kiidavad sõnad meie töö kohta.

Kui soovite oma kodu või kontorit renoveerida või uue hoone ehitusega alustada, võtke julgelt ühendust VIP-LAHENDUS OÜ-ga. Oleme siin, et kuulata Teie ideid ja vajadusi ning leida kõige sobivam ja kvaliteetsem lahendus. Teie rahulolu on meie edu võti.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

VIP-LAHENDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Nende meeskond oli kiire, täpne ja professionaalne. Soovitan neid kõigile!

- Ester T.

Väga rahulik ja kannatlik suhtumine klientidesse.

- Laura P.

Mul on hea meel, et valisin nende teenused. Töö tehti kiiresti ja täpselt.

VIP-LAHENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Vip-Lahendus OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete üldehitusteenuste poolest, alustas oma tegevust 2020. aasta detsembris. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end turul tõestada, pakkudes klientidele laia valikut ehitusteenuseid. Ettevõtte müügitulu oli muljetavaldav 56254 eurot, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud tegev vaid lühikest aega. See näitab, et Vip-Lahendus OÜ on pühendunud kvaliteetsele tööle ja kliendirahulolule, mis on aidanud neil kiiresti kasvada ja oma nišši leida. Vip-Lahendus OÜ meeskond koosneb kahest juhatuse liikmest, kellest üks on

Dropdown

kõik artiklid

Kas soovid muuta oma suvekodu veelgi kaunimaks ja mugavamaks? Lase meil ehitada Sinu unistuste terrass!

Kas oled unistanud endale suvekodust, kus saaksid nautida päikest, värsket õhku ja loodust? Üks suurepärane viis selle teostamiseks on terrassi ehitus. Meie ett
ssb.ee
Kas oled unistanud endale suvekodust, kus saaksid nautida päikest, värsket õhku ja loodust? Üks suurepärane viis selle teostamiseks on terrassi ehitus. Meie ettevõte, VIP-Lahendus pakub terrasside ehitusteenust, mis aitab muuta Sinu suvekodu veelgi kaunimaks ja mugavamaks. Meie kogenud töötajad teavad, kuidas ehitada erineva suuruse ja kujuga terrasse vastavalt Sinu soovidele ja vajadustele. Oleme spetsialiseerunud erinevatele materjalidele nagu puit, komposiit ja alumiinium. Lisaks sellele saame ka aidata valida õige disaini, värvitooni ja muu lisavarustuse, nagu näiteks terrassivalgustid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.