Rohkema info nägemiseks:

MH PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 263; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta MH PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MH PROJEKTi, kus meie kirg kvaliteetse mööbli valmistamise vastu kohtub teie sooviga isikupärastatud eluruumi järele. Me usume, et mööbel ei ole lihtsalt ese ruumi täitmiseks, vaid oluline element, mis muudab maja koduks. Meie missiooniks on luua esemeid, mis resoneerivad teie isikliku stiiliga ja toovad teie keskkonda harmooniat.

Alates idee sünnist kuni paigalduse viimase liigutuseni töötavad meie osavad käsitöölised hoolikalt, et iga meie valmistatud mööbliese oleks mugavuse ja disaini meistriteos. Me mõistame, et kodu olemus peitub detailides, ja seetõttu pakume mööbli paigalduse teenuseid, et tagada iga toote täiuslik sobivus teie ruumi, just nii nagu te ette kujutasite.

Meie pühendumus teie rahulolule ei lõpe töökoja ukse taga. Me laiendame oma hoolt Eesti teedele meie transporditeenustega. Olgu selleks kitsaste Tallinna tänavate läbimine või maalilise maapiirkonna läbimine, me tagame, et teie mööbel jõuab teie ukse taha ohutult ja õigeaegselt.

MH PROJEKTis on mugavuse loomine rohkem kui lihtsalt ütlemine; see on meie lubadus teile. Liituge meiega sellel teekonnal, et muuta teie unistuste ruum reaalsuseks. Avastage meie eritellimusel valmistatud mööbli valikut ja kogege stiili, mugavuse ja funktsionaalsuse sujuvat integratsiooni.

Täname, et valisite MH PROJEKT. Koos loome inspireerivaid ruume.

Kontakt

MH PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi

Olen äärmiselt rahul kohandatud mööbliga.

- Liina

Teenindus oli suurepärane ja mööbel vastab täpselt ootustele.

- Rein

Suurepärane kvaliteet ja personaalne lähenemine.

Miks eelistada professionaalset mööbli kokkupanekut/paigaldus?

Kui on aeg ruumi sisustada, olgu selleks hubane kodu või dünaamiline kontorikeskkond, on paigaldusetapp ülioluline. See on hetk, mil disaininägemused ja ruumiplaneerimine muutuvad reaalsuseks. Siiski võib mööbli kokkupanek ja paigaldamine olla keerulisem, kui esmapilgul tundub, ja just siin mängivad olulist rolli professionaalsed teenused. DIY mööbli kokkupaneku väljakutsed Mööbli kokkupanek võib olla aeganõudev ülesanne, eriti kogemusteta inimestele. Mis võib tunduda kiire tööna, võib hõlpsasti võtta terve päeva või kauemgi. Ilma õige oskusteabeta on kokkupanekuprotsess vigadele kalduv.

Dropdown

kõik artiklid

Eritellimusmööbel: plussid ja miinused

Eritellimusel valmistatud mööbel on kliendi või ruumi konkreetsetele nõuetele vastavalt kujundatud mööbel. Erinevalt masstoodangust on eritellimusel valmistatud
ssb.ee
Eritellimusel valmistatud mööbel on kliendi või ruumi konkreetsetele nõuetele vastavalt kujundatud mööbel. Erinevalt masstoodangust on eritellimusel valmistatud esemed valmistatud täpsuse ja isikupärasusega, tagades, et iga ese on ainulaadne ja kohandatud kliendi eelistustele. Täiuslik sobivus teie ruumiga Isikupärastamine vastavalt teie stiilile Kvaliteetsed materjalid ja meisterlikkus Pikaajaline investeering ja väärtus Oma eluruumi mõistmine Enne eritellimusel valmistatud mööbli tellimist on oluline mõista teie eluruumi mõõtmeid ja paigutust. See tagab, et mööbel mitte ainult ei

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.