Rohkema info nägemiseks:

AK 67 OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on keskkonnasõbralikud küttesüsteemid, sealhulgas õhk-vesi soojuspumbad, maasoojuspumbad, pelletikatlad ja biokatlad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on pühendunud keskkonnasõbralike küttesüsteemide arendamisele ja paigaldamisele, hõlmates laia valikut lahendusi nagu õhk-vesi soojuspumbad, maasoojuspumbad, pelletikatlad ja biokatlad.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: revolutsioneerida küttevaldkonda tehnoloogiaga, mis kasutab ära looduse jõudu. Meie tootevalikusse kuuluvad õhk-vesi soojuspumbad, maasoojuspumbad, pelletikatlad ja bio-katlad. Iga toode on meie pühendumuse tunnistuseks kvaliteedile, efektiivsusele ja keskkonnasõbralikkusele.

Meie õhk-vesi soojuspumbad on loodud pakkuma maksimaalset soojust minimaalse keskkonnamõjuga, kasutades ära õhu loomulikku temperatuuri, et kütta teie kodu. Maasoojuspumbad lähevad sammu võrra kaugemale, kasutades ära maa stabiilset aluspinnatemperatuuri, et pakkuda teile nii tõhusat kui ka jätkusuutlikku kütte- ja jahutussüsteemi.

Neile, kes eelistavad traditsioonilisemat lähenemist, pakuvad meie pelletikatlad puiduküttega kütte modernset versiooni, kasutades kokkupressitud puidugraanuleid, mis põlevad puhtamalt ja tõhusamalt. Ja meie bio-katlad on ülim roheline valik, mida köetakse taastuvatest bioloogilistest materjalidest, et pakkuda soojust võimalikult looduslikul viisil.

Võtke meiega ühendust juba täna:

+372 5458 5260

AK 67 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel T.

Maasoojuspump, mille nad paigaldasid, on täiuslik lahendus meie vajadustele.

- Kalle P.

eie küttesüsteem on nüüd mitte ainult tõhus, vaid ka keskkonnasõbralik. Suured tänud!

- Marko I.

Pelletikatla paigaldus sujus kiirelt ja professionaalselt. Olen äärmiselt rahul Teie teenustega.

5 põhjust, miks valida õhk-vesi soojuspump

Õhk-vesi soojuspumbad on kinnisvara kütmiseks ja sooja vee tagamiseks mõeldud tipptasemel lahendus. Need töötavad välisõhust soojuse ammutamise ja selle veele ülekandmise põhimõttel, mida seejärel kasutatakse radiaatorite, põrandaküttesüsteemide või kodumajapidamise soojaveevarustuse kütmiseks. See uuenduslik tehnoloogia on mitte ainult väga tõhus, vaid ka keskkonnasõbralik, muutes selle ideaalseks valikuks keskkonnateadlikule tarbijale. Võrreldes traditsiooniliste küttesüsteemidega nagu õli- või gaasikatlad, pakuvad õhk-vesi soojuspumbad jätkusuutlikumat ja kulutõhusamat lähenemist. Need

Dropdown

kõik artiklid

Kütte tulevik: maasoojuspumbad

Maasoojuspumbad (GHP-d), tuntud ka kui maapinna allika soojuspumbad, on tipptasemel tehnoloogia, mis kasutab ära maa püsivat aluspinnase temperatuuri, et pakkud
ssb.ee
Maasoojuspumbad (GHP-d), tuntud ka kui maapinna allika soojuspumbad, on tipptasemel tehnoloogia, mis kasutab ära maa püsivat aluspinnase temperatuuri, et pakkuda hoonetele kütmist ja jahutust. Erinevalt traditsioonilistest süsteemidest, mis põletavad fossiilkütuseid või kasutavad soojuse tekitamiseks elektrit, kannavad GHP-d soojust maapinnale ja tagasi, pakkudes energiatõhusamat ja keskkonnasõbralikumat lahendust. Kuna maailm otsib üha enam jätkusuutlikke energialahendusi, paistavad maasoojuspumbad silma oma võimega pakkuda tõhusat, usaldusväärset ja puhast kütmist. Võimalusega oluliselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.