Rohkema info nägemiseks:

MYR CHAI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 177; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MYR CHAI OÜ kohta arvamuslugu!"

MYR CHAI OÜ hetkeolukord

Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Myr Chai OÜ 2022. a. majandusaasta aruanne

Myr Chai OÜ asutati 11.01.2021 a. Ettevõtte põhitegevusalaks on teede valmistamine ja müük e-poodides.

Juhatuse liikmed tegelevad teede valmistamise ja müügiga hobikorras.

Ettevõte on loodud osakapitali sissemakset tegemata, osakapitali sissemakse tähtaeg on 11.01, 2026. a. 2022 aasta lõpuks oli teostatud osakapitali sissemakseid 0 euro väärtuses. Äriregistris ei ole sissemakset registreeritud ning bilansis on kajastatud osakapitali sissemakstud osa kirjel "Võlad ja ettemaksed" lühiajalise kohustusena. Ettevõtte majandusaasta kasum oli 383 eurot, müügitulu 914.00 eurot, põhitegevuse kulud 446

Töötasu juhatuse liikmetele ei ole makstud, samuti ei ole ettevõttes palgalisi töötajaid. 2023. a. on plaanis jätkata samal tegevusalal.

MYR CHAI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.