Rohkema info nägemiseks:

VILLA FANNYHOF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 151; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VILLA FANNYHOF OÜ kohta arvamuslugu!"

VILLA FANNYHOF OÜ hetkeolukord

Juba 151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Villa Fannyhof OÜ on asutatud 2021 aasta jaanuaris eesmärgiga arendada elamuste rikkaid turismitooteid, pakkudes klientidele aktiivset puhkevõimalust kaunis Eestimaa linnas Haapsalus.

Aruandeaastal jätkasime 2021 aastal alustatud tegevustega. Oleme tegutsenud kahes suunas: 1) majutusteenuse käivitamine mugavas ajaloohõngulises majas, selleks renoveeritakse ajaloolist arhitektuuripärandit omav maja aadressil Posti 20, Haaapsalus (maja renoveeritakse, seades olulisele kohale keskkonnasõbralikkuse ning klientide mõeldud ööbimiskoha kasutusmugavused); 2) ajalooga seotud elamusturismitoodete väljaarendamine, milleks on korraldatud ja juhitud ajaloolised matkad Eesti arengut mõjutanud baltisaksa ja rannarootsi kultuuripärandisse.

Müügitulu oli 2022 aastal 28,9 tuhat eurot (müügitulu 2021 teenitud ei ole).

Finantsaruanded väljendavad hoone renoveerimisega seotud kulusid ja võetud kohustusi.

äivitamise protsessi rahastatakse omaniku poolt antud laenuga.

2023 aasta eesmärk on jätkuvalt arendada ja edukalt käivitada turul selgelt eristuvat turismitoodet (mis annab Villa Fannyhof’ile konkurentsieelise). Lisaks nimetatud toodetele, on klientidel võimalik osa saada ka Haapsalu ja lähiümbruse kõrghooaja kultuurisündmustest ning loodusmatkadest nii mandril kui lähisaartel, nende võimaluste kohta jagatakse aktiivselt infot, panustades selliselt ka Läänemaa kultuurivaldkonna partnerite tegevusse.

Kliente oodatakse eelkõige välisturgudelt, nii era- kui ka ärikliente, samuti viimasel ajal trendikaks muutunud puhkust tööreisiga ühildavatele bleisure (business + leisure) klientite, kuid turundusegevusi tehakse ka Eesti turule.

2022 aasta taotlesime EAS -st turismi tootearenduse toetust projektile HYPE AJALUKKU, et kaasata valdkondade parimaid eksperte ja kiirendada käivitamiseks olulisi protsesse. Toetuse saajaks kahjuks ei kvalifitseerunud 19.05.2023

Haapsalus

VILLA FANNYHOF OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.