Rohkema info nägemiseks:

DENMAR TELLINGUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 776; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta DENMAR TELLINGUD OÜ kohta arvamuslugu!"

DENMAR TELLINGUD OÜ hetkeolukord

Juba 776 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

DENMAR Tellingud OÜ on ettevõte, mis registreeriti Äriregistris 25. jaanuaril 2021. See tähendab, et ettevõte on praeguseks jõudnud oma teise majandusaastasse, mis on märkimisväärne saavutus igale uuele ettevõttele. See näitab, et ettevõte on suutnud ellu jääda esimese kriitilise aasta jooksul, mis on sageli kõige raskem periood uutele ettevõtetele.

DENMAR Tellingud OÜ põhitegevusala on tellingute ja tööplatvormide püstitamine ja demonteerimine. See on spetsialiseerunud valdkond, mis nõuab kõrgel tasemel oskusi ja teadmisi. Tellingute ja tööplatvormide püstitamine ja demonteerimine on oluline osa ehitusprojektidest, mis tagab töötajate ohutuse ja võimaldab neil teostada töid kõrgustes.

Ettevõtte majandusnäitajad on muljetavaldavad. 2022. aasta käive oli 121,5 tuhat eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 86,5 tuhande euroga. See näitab, et ettevõte on kasvamas ja laiendamas oma tegevust, mis on positiivne märk.2023. aastal plaanib DENMAR Tellingud OÜ jätkata samal tegevusalal. See tähendab, et ettevõte keskendub oma põhitegevusele ja püüab seda veelgi parandada. See on hea strateegia, sest see võimaldab ettevõttel keskenduda sellele, mida ta teeb kõige paremini, ja püüda saavutada veelgi suuremat edu.

Ettevõtte juhatuses oli 1 liige, kellele ei makstud tasu liikmeks olemise eest. See võib tähendada, et juhatuse liige on pühendunud ettevõtte edule ja on valmis investeerima oma aega ja energiat ettevõtte kasvu ja arengu toetamiseks.

Kokkuvõtteks võib öelda, et DENMAR Tellingud OÜ on edukas ja kasvav ettevõte, mis on spetsialiseerunud tellingute ja tööplatvormide püstitamisele ja demonteerimisele. Ettevõtte majandusnäitajad on tugevad ja tulevikuplaanid on keskendunud põhitegevusele. See on hea märk ettevõtte jätkuvast edust ja kasvust.

DENMAR TELLINGUD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.