Rohkema info nägemiseks:

RT CAR SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teostame kvaliteetset remonti kvaliteetsetre varuosadega. Pikaajaline kogemus sõidukite ja kaubikute remondi alal. Kuldsete kätega meeskond ootab teid külastama meie ettevõtet.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsid usaldusväärset ja kvaliteetset autoremonditeenust? Tutvustame sulle RT Car Servicei - sinu usaldusväärne partner sõiduki- ja kaubikuremontide, rehvitööde ning muude autoteenuste valdkonnas. Meie kullastandardiga teenused ja pühendunud meeskond tagavad sulle sõidukogemuse, mida väärid.

RT Car Service pakub kvaliteetset remonti parimate varuosadega, tagades sinu sõiduki maksimaalse jõudluse ja ohutuse. Meie kogenud meeskond on spetsialiseerunud sõidukite ja kaubikute remondile ning omab pikaajalist kogemust selles valdkonnas. Teeme hoolduse, diagnostika, sildade reguleerimise, keevitustööd ning automaatkäigukasti remondi ja hoolduse.

Kas vajad uusi rehve või rehvide paigaldust? Meie eksperdid mitte ainult ei müü sulle kvaliteetseid rehve, vaid pakuvad ka kiiret ja professionaalset paigaldusteenust. Tagame, et sinu sõiduk oleks valmis igasugusteks teekondadeks.

Meie laias valikus varuosade ja rehvide hulgast leiad alati sobiva lahenduse oma sõiduki vajadustele. Kui otsid midagi konkreetset, saame sulle kiiresti abiks olla. Meie kogenud meeskond aitab sul valida parimaid varuosi ja rehve vastavalt sinu sõiduki markile ja mudelile.

Kas sinu sõiduki summutis on probleeme? Ära muretse, meie meeskond on siin, et aidata. Teeme professionaalset summutite remonti ja ümberehitust, tagades sinu sõiduki hea helipildi ja efektiivsuse.

Kas sinu sõiduki aku on tühi või vajab väljavahetamist? Pakume laias valikus akusid erinevatele sõidukitele. Meie eksperdid aitavad sul valida õige aku ning pakuvad kiiret ja professionaalset paigaldusteenust.

Avasta parimad autoteenused RT Car Service remonditöökojas ja anna oma sõidukile parim hooldus, mida ta väärib. Ootame sind meie töökotta Rakveres, kus meie kuldsete kätega meeskond on sulle alati abiks!

Koduleht

RT CAR SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert L.

Auto tehti väga kiirelt korda, aitäh!

- Raul E.

Andekas meeskond ja meeldiv teenindus.

- Kristi T.

Väga rahul remondiga!

RT CAR SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

RT Car Service OÜ on nüüdseks edukalt tegutsenud kaks aastat, alates selle asutamisest 2020. aastal. See on ettevõte, mis on pühendunud mootorsõidukite hoolduse ja remondi pakkumisele, pakkudes klientidele kvaliteetset teenust ja usaldusväärset tööd. 2022. aasta oli RT Car Service OÜ jaoks teine tegevusaasta, mis oli täis põnevaid väljakutseid ja suuri saavutusi. Rääkides majandusnäitajatest, lõppes 2022. aasta RT Car Service OÜ jaoks kasumiga 7370 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on alles teisel tegevusaastal. See näitab, et ettevõte on suutnud luua tugeva

Dropdown

kõik artiklid

Säästa aega ja raha: enneta probleeme auto korrapärase hooldusega

Sinu sõiduk on nagu sinu usaldusväärne kaaslane teedel, seega on oluline hoolitseda selle eest nii, nagu sa seda teeksid iseenda eest. Üks parimaid viise, kuida
ssb.ee
Sinu sõiduk on nagu sinu usaldusväärne kaaslane teedel, seega on oluline hoolitseda selle eest nii, nagu sa seda teeksid iseenda eest. Üks parimaid viise, kuidas tagada sinu sõiduki pikaajaline jõudlus ja vältida ootamatuid kulutusi, on korrapärane hooldus. Järgides mõningaid lihtsaid samme, saad ennetada autoprobleeme ning säästa aega ja raha tulevikus. Igal sõidukil on soovitatud hooldusgraafik, mida järgides saad hoida mootori ja muud olulised süsteemid optimaalses seisukorras. Järgi tootja soovitusi õli vahetamisel, filtreid, pidurite ja muude süsteemide kontrollimisel. Õigeaegne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.